25 mei 2023

TAX PROFESSIONAL OF THE YEAR

Wie heeft een opmerkelijke fiscale bijdrage geleverd  met een belangrijke maatschappelijke, duurzame impact voor ondernemingen of particulieren?

FINTECH AWARD

Nomineer hier welke start-up uit de financiële sector in aanmerking komt voor de FinTech Award, of dien je eigen kandidatuur in.

Tax Professional of the Year

Welke fiscale professional heeft belangrijke maatschappelijke impact gecreëerd?

Wie heeft vanuit zijn of haar fiscale expertise een cruciale verandering in gang gezet? 


Nomineer hier wie volgens jou in aanmerking moet komen voor Tax Professional of the Year of dien je eigen kandidatuur in.

FinTech Award

Wie verdient een plekje bij de ‘fine fleur’ van de fintech? Deze meer dan beloftevolle start-ups bereikten een stevige mijlpaal in hun ‘road to success’! Maar wie is echt de allerstrafste?


Nomineer hier welke start-up uit de financiële sector in aanmerking moet komen voor de FinTech Award, of dien je eigen kandidatuur in.

Welkomop het event

Eeuwige verandering is de enige constante. Al zeker voor tax professionals! Op de ‘road to success’ is een ervaren en empathische gids meer dan welkom. Zo’n gids die jou als tax professional - en bij uitbreiding je klanten - ondersteunt op elk sleutelmoment.

Om uitdagende ideeën het podium te geven die ze verdienen en om alle geïnspireerde tax professionals die fier zijn op de fiscale sector een heerlijke avond op het ritme van de ene verrassing na de andere te bieden, organiseert Liantis dit jaar op 25 mei 2023 een wervelende avond in de Hi-Venue in Grimbergen!

Ever change!