Starten als freelancer

WAAROM ZOU JE HET ALLEEN DOEN ALS HET SAMEN KAN?

Wil jij je talenten optimaal inzetten? Je eigen uren bepalen? Kortom, je eigen baas zijn? Dan is freelancen wellicht iets voor jou!


Liantis ondersteunt je met advies en online oplossingen voor een vlotte opstart. Maar ook lang daarna kan je met al je vragen bij ons terecht, online of bij een kantoor in jouw buurt.

Nu starten
als freelancer

Digitaalstappenplan

Gratis whitepaper

Wil jij meteen aan de slag als freelancer? Dat kan via ons online ondernemingsloket!

Ontvang een gepersonaliseerd stappenplan voor een snelle en correcte opstart als freelancer.

Lijkt het statuut van freelancer je wel iets, maar twijfel je nog om de sprong te wagen? Onze whitepaper helpt je een geïnformeerde keuze te maken.


> Download de whitepaper

Waarom zou je het alleen doen als het samen kan?

1 op 5

Het voorbije jaar deed 1 op de 5 starters een beroep op Liantis om zijn opstart te regelen.

24.000

Jaarlijks ondersteunen onze klantenadviseurs zo'n 24.000 starters.

WE ZIJN ER VOOR JOU

Bij de opstart als freelancer hoort helaas een hele papierwinkel. Wij helpen je deze papierberg overwinnen. Je kan op ons rekenen voor:

Start vandaag nog

Via ons online ondernemingsloket regel je jouw opstart als freelancer eenvoudig van thuis uit. Liever wat meer persoonlijke begeleiding? Dan ben je welkom in een van onze loketten, verspreid over het hele land.

Daarom kies je voor Liantis

Elke klant door en door kennen, dat is onze ambitie. Enkel zo kunnen we een optimale ondersteuning bieden. Met oplossingen waar je echt iets aan hebt.

Partnerschappen met belangenorganisaties

Persoonlijke aandacht

Duidelijkheid

Jouw tijd is kostbaar. Daarom zijn we er voor jou waar en wanneer het jou het best uitkomt, online of in een van onze 60 kantoren verspreid over het hele land.

Dankzij onze stevige sectorexpertise en een groot team van juristen krijg je concrete antwoorden op je vragen.

Liantis vecht voor de rechten van freelancers en kaart lacunes in de sociale wetgeving aan.

Wat onze klanten zeggen

“Je uitgebreid informeren bij ervaringsdeskundigen is essentieel. Als freelancer moet je immers van veel markten thuis zijn: boekhouding, sales, klantenrelaties, projectbeheer …  Denk goed na over wat je wel en niet kan, en welke ondersteuning je nodig hebt.”

Stefan Tilburgs

Studio Wasabi

Start in 1-2-3 met de whitepaper ‘Starten als freelancer’!

Ben je in je job op zoek naar flexibiliteit? Als freelancer werk je waar en wanneer je wil, voor verschillende opdrachtgevers. Met deze whitepaper zet je jouw talent in drie stappen aan het werk.

Nog vragen?

Lijkt het statuut van freelancer je wel iets, maar twijfel je nog om de sprong te wagen? Onderstaande artikels helpen je een geïnformeerde keuze te maken. Want waarom zou je het alleen doen als het samen kan?

Liantis is trotse partner van

Copyright © Liantis 2020