Welke weg je ook kiest, wij helpen je hogerop.

Aannemer of vrije beroeper, ziekenhuisdirecteur of horeca-uitbater: als compagnon de route helpt Liantis je hogerop, in alles wat met jezelf, je zaak en je mensen te maken heeft.

Op elk moment de juiste keuze

Van pril idee tot welverdiend pensioen: met een divers dienstenaanbod spelen we in op jouw specifieke situatie en de zaken die voor jou op dat moment belangrijk zijn.

Samen met je boekhouder of accountant ondersteunen we je van bij de opstart en beschermen je tegen de risico’s die je neemt.

Starten

Je team laten uitblinken én als werkgever met alles in orde zijn? Wij bieden je een houvast, met advies en concrete oplossingen.

Personeel

Van gemotiveerde medewerkers tot een veilige werkplek: met een aanpak die het hele plaatje afdekt, laten we je team én je zaak groeien.

Welzijn

Daarom kies je voor Liantis

Elke klant door en door kennen, dat is onze ambititie. Enkel zo kunnen we een optimale ondersteuning bieden. Met oplossingen waar je echt iets aan hebt.

Liantis bij jou in de buurt?

One-stop-shop

Bij Liantis vind je alle mensenzaken onder één dak. Ondernemingsloket, sociaal secretariaat of preventiedienst: met een geïntegreerd dienstenaanbod maken we het verschil.

Ruim 1.700 experten

Van sociaaljuridisch expterten over preventieadviseurs tot verzekeringsconsulenten: met een luisterend oor en een oprechte betrokkenheid staan we voor je klaar.

Nabijheid troef

Jouw tijd is kostbaar. Daarom zijn we er voor jou waar en wanneer het jou het beste uitkomt, online of in één van onze 60 kantoren verspreid over het hele land.

Ondernemer, werkgever of preventieprofessional?

Op onze blog vind je pakken informatie én inspiratie.

Copyright © Liantis 2019