My Liantis

Adviestrajecten

Bij Liantis bieden we verschillende adviestrajecten aan die jou als ondernemer helpen bij het managen van je onderneming. Zo kan je onder meer voor het versterken of uitbouwen van een hr- of welzijnsbeleid bij ons terecht. Ook het vorm geven aan een goed ontwikkeld performance- of competentiemanagement behoort tot het kennisdomein van onze experten.

Hoe gaan we te werk?

In eerste instantie gaan we dieper in op het concrete probleem of de concrete vraag waar jij als ondernemer mee worstelt. Dat kan over zeer uiteenlopende topics gaan:

  • Hoe detecteer ik potentieel binnen mijn onderneming en hoe laat ik hen groeien?
  • Hoe motiveer, engageer en behoud ik mijn medewerkers?
  • Hoe bouw ik een goed personeels- en/of welzijnsbeleid uit?

Vervolgens brengen we de reeds bestaande structuren en processen van je onderneming in kaart en gaan we na wat jij van ons verwacht. Eens wij weten wat je hoopt te bereiken met het adviestraject gaan wij aan de slag om jou praktische en concrete aanbevelingen te geven die je meteen kan toepassen in jouw bedrijf.

Onze aanbevelingen en raadgevingen vatten we samen in een verslag dat gepaard gaat met een implementatieplan. Op basis van ons advies ben je als ondernemer in staat om belangrijke knopen door te hakken en concrete stappen voorwaarts te zetten in je personeels- en welzijnsbeleid.

Waarom kiezen voor Liantis?

Onze verschillende diensten, elk met hun eigen sterktes en expertise, vormen samen de basis voor een uniek, geïntegreerd dienstenaanbod. Dankzij dat divers aanbod kunnen wij gepaste oplossingen bieden voor de uitdagingen waar jij voor staat. Of dat nu over loonadministratie, talentmanagement of preventie en bescherming op het werk gaat, onze experten staan je graag bij.

Op wie is een adviestraject gericht?

Elke zelfstandige, vrijeberoeper of kmo-zaakvoerder kan bij ons terecht voor een adviestraject op maat.

Hoeveel kost een adviestraject?

Elk adviestraject is anders en daarom werken we steeds met een offerte op maat van jouw bedrijf. Als klant van Liantis kan je ons advies deels financieren met de KMO-portefeuille of via het systeem van de werkbaarheidscheques.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heb je interesse in een adviestraject? Laat dan je gegevens achter en wij contacteren je voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

kmo-portefeuille

De KMO-portefeuille en de Werkbaarheidscheques zijn laagdrempelige steunmaatregelen die Vlaamse ondernemers uit de (social) profit een financiële tegemoetkoming geeft wanneer ze beroep doen op een geregistreerde dienstverlener voor opleiding.

Als klant van Liantis kan je ons advies deels financieren met de KMO-portefeuille of via het systeem van de werkbaarheidscheques. Onze registratienummers zijn:

Voor de KMO-portefeuille

  • Liantis consult: DV.A104944
  • Liantis Talent Services:  DV.A110101

Voor de Werkbaarheidscheques

  • Liantis externe dienst voor preventie en bescherming: KDB000000327

Heb je reeds reeds beroep gedaan op Liantis met toepassing van de KMO-portefeuille of via het systeem van de werkbaarheidscheques? Vul dan zeker onze korte enquête in na afloop van onze tussenkomst. Zo kunnen wij je in de toekomst nog beter van dienst zijn.