Bedrijfsopleidingen en bijscholing via Liantis

Onze medewerkers volgen de evoluties op het vlak van ondernemerschap, sociaaljuridische actualiteit en welzijnswetgeving op de voet. De kennis die we zo elke dag opdoen, zetten we om in een opleidingsaanbod waar je als ondernemer, accountant, preventieadviseur of hr-professional écht iets aan hebt.

Open opleidingen

Van EHBO-cursussen, over bijscholingen voor vertrouwenspersonen tot even spectaculaire als waardevolle brandblustrainingen: bij Liantis krijg je een ruim opleidingsaanbod voorgeschoteld. Vind nu een passende bedrijfsopleiding in een opleidingscentrum in jouw buurt en schrijf jezelf of je medewerkers meteen online in.
Open opleidingen bekijken

Opleidingen op maat

Op zoek naar een specifieke opleiding voor jouw team? Een portie verhelderende theorie of een praktijkgerichte aanpak? In onze kantoren of bij jou op de werkvloer? De ervaren lesgevers van Liantis staan voor je klaar met een breed aanbod aan exclusieve opleidingen. Een aanbod dat we graag bijschaven om een perfect antwoord te bieden op jouw noden.
Bekijk het volledige aanbod
adviestrajecten

Als klant van Liantis kan je je opleiding of project deels financieren met de KMO-portefeuille of via het systeem van de werkbaarheidscheques.  Wil je gebruikmaken van de kmo-portefeuille, maar weet je niet hoe je eraan begint? Via deze link vind je een handig overzicht van alle stappen én een antwoord op de meest gestelde vragen. Onze registratienummers zijn:

Voor de KMO-portefeuille

  • Liantis consult opleidingen: DV.0104945

Voor de Werkbaarheidscheques

  • Liantis Talent services : KDB000001027
  • Liantis externe dienst voor preventie en bescherming : KDB000000327

Heb jij of een van je medewerkers reeds beroep gedaan op Liantis met toepassing van de KMO-portefeuille of via het systeem van de werkbaarheidscheques? Vul dan zeker onze korte enquête in na afloop van onze tussenkomst. Zo kunnen wij je in de toekomst nog beter van dienst zijn.