My Liantis

Veilig opstarten

Omdat het coronavirus nog steeds actief is, zullen we nog een tijd voorzichtig moeten zijn, ook op het werk. We zetten de belangrijkste aandachtspunten voor jou als werkgever op een rij.

kantoor

Algemene beschermingsmaatregelen

Handen wassen, social distancing … We hebben er al de hele coronacrisis de mond van vol. Ook op andere beschermingsmaatregelen zoals ventilatie zet je als werkgever beter nog in.

Lees meer

Zieke medewerkers

De bestaat dat ook de komende tijd nog mensen ziek zullen worden door een besmetting met het coronavirus. We frissen de procedure voor jou als werkgever in zo’n situatie op.

Lees meer

Mondmaskers

Mondmaskers zijn ondertussen iets alledaags geworden. Het blijft belangrijk om er een te dragen om jezelf en vooral anderen te beschermen.

 

Lees meer

Temperatuurcontrole

Een van de belangrijkste symptomen van het coronavirus, is koorts. Maar mag je als werkgever dan temperatuurcontrole uitvoeren bij je medewerkers om verspreiding van het virus te helpen voorkomen?

Lees meer

Legionellabesmetting

We zijn gefocust op het verslaan van het coronavirus, maar als je bedrijf een hele tijd gesloten was, let je beter ook op voor een mogelijke legionellabacterie

Lees meer

Arbeidsinspectie Toezicht Welzijn op het Werk

Weet dat de inspectiedienst Toezicht Welzijn op het Werk (TWW) strenge controles houdt op het naleven van de coronamaatregelen zolang die van kracht zijn.

Lees meer

Generieke gids om terug veilig aan het werk te gaan

100% veilig op het werk? Gebruik dan generieke gids van de overheid als leidraad. Die is specifiek opgesteld om de verspreiding van het coronavirus op de werkvloer tegen te gaan.

Lees meer

Bereid je voor op een controle door Toezicht Welzijn op het Werk met onze handige checklist.

Download de checklist