Wees de beste (netto) betaler

Zorg jij ervoor dat je medewerker aan het einde van de maand een aardige som overhoudt om te besteden? Dat is zeker een troef die je kan uitspelen tijdens een aanwerving. Maar  je kan ook op andere manieren belonen. Denk aan fiscaal interessante voordelen zoals maaltijdcheques, maar ook aan een bedrijfswagen of een groepsverzekering.

Maaltijdcheques

Maaltijdcheques vormen een voordelige aanvulling op het loon en zijn zowel voor werkgever als werknemer voordelig door de vrijstelling van sociale zekerheidsbijdragen en belasting. Hier vind je alle informatie op een rij.

Lees meer

Bedrijfswagen

Je medewerkers een bedrijfswagen ter beschikking stellen, is en blijft een interessante manier van verloning, die je medewerker meteen voelt in z'n portemonnee. Hier krijg je meer uitleg.

Lees meer

Groepsverzekering

Al heel wat werknemers krijgen een groepsverzekering van hun werkgever. Waarom? Omdat het een heel fiscaalvriendelijk voordeel is. Maar ook voor jou als werkgever biedt een groepsverzekering voordelen.

Lees meer

Winstpremie

De winstpremie is een slimme formule om je medewerkers te belonen met een bonus. Ontdek wat een winstpremie is, waarin ze verschilt van het niet-recurrente resultaatsgebonden voordeel (de loonbonus) en wat het fiscaal statuut ervan is.

Lees meer

Forfaitaire onkostenvergoeding

Als werkgever kan je bepaalde kosten naar aanleiding van de uitvoering van werk dekken met een forfaitaire onkostenvergoeding. De financiële tussenkomst is interessant voor zowel werknemer als werkgever.

Lees meer

Wees de beste (netto) betaler

Zet de puntjes op de i bij je verloningsbeleid.

Contacteer ons