Je onderneming in coronatijden

COVID-19 bracht heel wat teweeg op de werkvloer. Je hr-en welzijnsbeleid staan dan ook voor grote uitdagingen. Wij geven je advies over het veilig en gezond houden van je medewerkers in de toekomst, het optimaliseren van je loonkosten, het motiveren van je werknemers en de mogelijkheden voor wanneer je onderneming toch niet zo goed draait als gedacht.

Je vernieuwde organisatie

Sinds de lockdown werd onze hele manier van werken grondig door elkaar geschud. Hoe ga je nu als werkgever om met die veranderde realiteit? Misschien denk je er wel aan om telewerk blijvend te implementeren? Of vraag je je af hoe je de veiligheid en gezondheid van je medewerkers ook in de toekomst kan blijven garanderen op de werkvloer?

Lees alles over

Alles lezen

Je loonkosten optimaliseren

De coronacrisis heeft een stevige impact op de financiële situatie van heel wat ondernemingen. Veel werkgevers streven dan ook naar een loonbeleid waarmee ze hun medewerkers op een aantrekkelijke manier kunnen belonen én tegelijk de loonkosten laag kunnen houden. Wij reiken enkele oplossingen aan.

Lees alles over

Alles lezen

Je medewerkers motiveren en beschermen

In deze onzekere tijden heb jij als werkgever een bijkomende rol: zorg dragen voor je medewerkers. Hoe hou je je medewerkers gemotiveerd, veilig en gezond? Daar zijn een aantal mogelijkheden voor. Denk maar aan psychosociale ondersteuning, een griepvaccin voor al je medewerkers, aanbieden van (eenmalige) extralegale voordelen …

Lees alles over

Alles lezen

Het lukt (nog) niet

Corona sloeg harder toe dan je had voorzien en je hebt misschien geen werk genoeg voor al je medewerkers. Je onderneming heeft nood aan maatregelen, maar je wil uiteraard te allen tijde voorkomen dat je een werknemer moet ontslaan. Gelukkig bestaan er een aantal (tijdelijke) oplossingen die je helpen om hiermee om te gaan. Wij lijsten ze voor je op.

Lees alles over

Alles lezen

Nood aan advies of begeleiding over de veranderde realiteit op de werkvloer? Onze experten staan voor je klaar.

Stel je vraag