My Liantis

Sales

Antwerpen, 14 jun 2022

Accountmanager - sociaal secretariaat

Gebeten door sales en sociale wetgeving? Solliciteer snel voor deze topfunctie! Ter versterking het Liantis salesteam in Antwerpen zijn we op zoek naar een enthousiaste accountmanager voor onze afdeling sociaal secretariaat. 

Je takenpakket

 • Als accountmanager werk je actief mee aan de commerciële uitbouw van ons sociaal secretariaat in de regio Antwerpen. 
 • Je prospecteert er actief naar potentiële (key) accounts en onderhoudt een gezonde dienstverlenende relatie met de bestaande partners. 
 • Je luistert systematisch naar de behoefte van onze klanten en vertaalt hun noden, in overleg met de operationele diensten, naar geïntegreerde oplossingen. 
 • Je bent en blijft te allen tijde een belangrijk aanspreekpunt voor de klant. 
 • In samenwerking met de operationele diensten borg je de regionale klantentevredenheid en heb je een belangrijke rol in het klachtenmanagement (kwaliteitssysteem). 
 • Je houdt ervan om te netwerken en marketingacties naar bepaalde sectoren uit te dragen. 
 • Je bent ondernemend in het signaleren en inspelen op feitelijke en verwachte ontwikkelingen van de markt (trends) en het specifieke vakgebied (sociale wetgeving). 
 • Je rapporteert aan de sales manager en bewaakt het uitgestippelde beleid. Je helpt de doelstellingen en gestelde indicatoren mee bewaken. 

Wie zoeken we?

 • Je bent in het bezit van een bachelor-of masterdiploma en hebt al een vijftal jaar relevante werkervaring achter de rug. 
 • Je voelt je thuis in de wereld van ondernemers: je hebt een passie voor de markt van grotere klanten en een sterke affiniteit met HR. Kennis van sociale wetgeving vormt een mooie troef.  
 • Je hebt commerciële flair en gaat ervoor. Overtuigen is jouw tweede natuur.  
 • Je haalt voldoening uit het voltooien van langere verkooptrajecten. Je bijt je graag vast in het voeren van verschillende gesprekken op verschillende niveaus. 
 • Je slaagt erin om complexe situaties te analyseren en passende oplossingen voor te stellen.  
 • Je bent een proactieve netwerker die een kick krijgt van binnenhalen van nieuwe klanten. Je ziet jezelf echt als een hunting profiel

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.  

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen. Op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de salesbonus en de loonbonus zijn een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Ten slotte vormt een bedrijfswagen met tankkaart onderdeel van je pakket.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster. Ook telewerk vanuit een ander Liantiskantoor behoort tot de mogelijkheid. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.