My Liantis

Sales

Antwerpen, 02 nov 2021

Accountmanager verzekeringen

Bijt jij je graag vast in elke commerciële opportuniteit en heb je ervaring met verzekeringen voor ondernemingen? Dan is deze B2B salesrol jou op het lijf geschreven. Solliciteer snel voor deze topjob!

Je takenpakket

Liantis risk solutions staat ondernemers bij met advies en oplossingen waarmee je die risico’s, voor jou en de mensen om je heen, tot een minimum beperkt.

Je maakt deel uit van het salesteam van Liantis. Goed gewapend groei je uit tot het commercieel aanspreekpunt voor prospecten en klanten van Liantis risk solutions in de regio Limburg. Je uitvalsbasis wordt kantoor Geel.

  • Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de Liantis klantenportefeuille in je regio, met nieuwe klantenwerving als belangrijkste opdracht.
  • Je commerciële rol bestaat uit klantenwerving (prospectie) en groei bij bestaande klanten. De focus ligt op onze verzekeringsoplossingen voor bedrijven (B2B) en employee benefits
  • Je legt je toe op het externe commerciële luik: je licht verzekeringsprofielen door, brengt de behoeften in kaart en verleent deskundig advies met het oog op maximale realisatie en de uitbouw van duurzame relaties. Je wordt administratief ondersteund (offerte-, polis- en schadebeheer) vanuit de kantoren.
  • Als compagnon de route breng je het Liantis verhaal met passie. Je focus ligt op verzekeringen, maar bij elk contact hou je het uniek en geïntegreerd dienstenaanbod van Liantis voor ogen.


Wie zoeken we?

  • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma en hebt een eerste relevante ervaring in verzekeringen voor ondernemingen achter de rug.
  • Je hebt commerciële flair en gaat ervoor. Overtuigen is jouw tweede natuur.
  • Je bent een proactieve netwerker, die een kick krijgt van het binnenhalen van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande relaties (cross- en up-selling).

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de salesbonus en de loonbonus zijn een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Ten slotte vormt een bedrijfswagen met tankkaart onderdeel van je pakket.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster. Ook tele- en thuiswerk behoren tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.