My Liantis

Andere functies

Vlaanderen, 01 sep 2021

Adviseur integration services

Sta jij analytisch sterk, heb je interesse in software toepassingen en voel je je goed in een ondersteunende rol. Werk je graag vanuit je eigen regio? Solliciteer dan vandaag nog voor deze vacature!

Je takenpakket

Het team integration services staat binnen de service line payroll services in voor integraties bij klanten en partners van externe pakketten. Daarnaast biedt ze zowel intern als extern ondersteuning op vlak van tijdsregistratie, gegevensuitwisseling en boekhoudkundige rapportering. Ze verzorgt o.a. de instellingen van de kostenplaatsen, rekeningstelsels en allerhande configuraties om de gegevensuitwisseling te faciliteren. Bovendien biedt het team ondersteuning aan de opstart en migratie van het medewerkersportaal.

Het team bestaat enerzijds uit collega’s implementatieconsultants, anderzijds uit adviseurs S&O, gespecialiseerd in tijdsregistratie en boekhoudkundige materie.

 • Je komt terecht in het enthousiaste en groeiende team en treedt op als eerstelijns ondersteuning voor vragen rond integraties met externe software toepassingen
 • Je onderhoudt een positieve en constructieve relatie met de softwareleveranciers waarvoor we op vandaag een koppeling voorzien met onze applicaties zoals Hora
 • Je helpt, adviseert en ondersteunt elke dag de gebruikers op vlak van het importeren en koppelen van tijdsregistratiebestanden, maar ook bij het exporteren en aanleveren van boekhoudkundige bestanden
 • Jouw meerwaarde ligt in het geven van betrouwbaar advies en ondersteuning aan je collega’s in de kantoren en de sales en aan klanten. Als servicegerichte partner biedt je begeleiding en oplossingen voor hun specifieke vragen.
 • Bovendien zorg je samen met je team voor actuele handleidingen en documentatie.
 • Ook kruip je in je pen voor allerhande mededelingen en berichten naar de collega’s in de kantoren.
 • Je sleutelt mee aan de configuratie van de software toepassingen en helpt bij het instellen van nieuwe integraties
 • Vanuit jouw opgebouwde expertise reik je verbeteringen aan voor de software toepassingen.

In het team integration services krijg je de nodige ondersteuning om je te specialiseren en te verdiepen in de werking van de toepassingen.

Wie zoeken we?

 • Je beschikt over een bachelor of masterdiploma en hebt minimaal 5 jaar werkervaring. Bij voorkeur heb je ook affiniteit met de materie van een sociaal secretariaat, personeelsdienst of HR Software.
 • Je haalt energie uit het helpen en ondersteunen van collega’s, klanten en leveranciers bij allerhande vragen.
 • Je bent een echte probleemoplosser en kan je focus richten op wat prioriteit heeft.
 • Je hebt een klantgerichte houding met goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden
 • Je bent analytisch sterk en hebt interesse in IT
 • Goede kennis van de Nederlandse taal is een vereiste.
 • Je kan een aantal dagen werken vanuit een kantoor in je ruime omgeving. Je werkt ook een aantal dagen vanuit het kantoor te Brugge of Hasselt.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.