My Liantis

ICT

Erpent, 10 mrt 2023

Adviseur integration services

Het team Integration Services staat in voor integraties bij klanten en partners van boekhoudpakketten. Daarnaast biedt ze ondersteuning op vlak van tijdsregistratie, gegevensuitwisseling en boekhoudkundige rapportering.  Ze verzorgt o.a. de instellingen van de kostenplaatsen, rekeningstelsels en allerhande configuraties om de gegevensuitwisseling te faciliteren. Word jij onze nieuwe Adviseur Integration Services?

Je takenpakket

 • Hou je van klantencontact? Ideaal! Als eerste aanspreekpunt breng je de verwachtingen van de klant m.b.t. boekhoudpakketten duidelijk in beeld. Via een eerste telefonisch gesprek breng je de noden van de klant in kaart. Jij beslist of één van onze experten ingeschakeld moet worden voor een verder gesprek ter plaatse.
 • Vanuit je opgebouwde expertise adviseer je de klant/ accountant in boekhoudkundige aspecten. (Je verzorgt het instellen van interfacing met de verschillende integratieplatformen of boekhoudpakketten, de e-facturatie configuratie, en de analyse voor maatwerkrapporteringsvragen.)
 • Je zorgt voor de uitbouw van professionele documentatie en communicatie om zo de dienstverlening te standaardiseren en verbeteren. (Frequently Asked Questions)
 • Ten slotte ben je verantwoordelijk voor eerste en tweede lijn support m.b.t. het medewerkersportaal. 

Goed om weten: op je eerste werkdag heten we je warm welkom en ga je aan de slag met ons opleidingstraject. Zo sta je meteen sterk in je schoenen, klaar om te groeien als Adviseur Integration Services. 

Wie zoeken we?

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak. Kennis boekhouding? Bonuspunten. Maar het allerbelangrijkst voor ons: je goesting om ervoor te gaan. 
 • Je bent communicatief vaardig, zowel verbaal als schriftelijk en bent diplomatisch in je contacten naar klanten. 
 • Als Adviseur Integration Services ben je service- en mensgericht. Vlot in omgang en met een luisterend oor naar de klant, om hun noden te detecteren en op te lossen. Je voert deze gesprekken vlot in het Nederlands en Frans.
 • Ben je stressbestendig? Mooi. Want klantendossiers zijn vaak complex. Hoe dan ook, samen met jouw collega’s helpen we Liantis klanten zo snel mogelijk verder.
 • Voortdurend bijleren vind je fijn! Je houdt jezelf continu op de hoogte van ontwikkelingen in de software en volgt dit proactief op met oog op de adviesverlening.


Word je Adviseur Integration Services? Dan word je ambassadeur van Liantis. Je herkent jezelf in onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht. En draagt ze mee uit.


Over ons

Liantis is een compagnon de route, voor mensen die ondernemen en anderen tewerkstellen. We staan naast de zijde van de klant, bij elke stap van het ondernemerstraject: van de start als zelfstandige tot aan het pensioen. Van de aanwerving van het eerste personeelslid tot de uitbouw van je hr- en welzijnsbeleid. 

Hoe we begeleiden? Met een geïntegreerde aanpak, digitaal en vanuit zestig verschillende locaties in België. Zodat ondernemers zich met een gerust hart kunnen focussen op hun business, terwijl Liantis hun mensenzaken op zich neemt.  

Meer informatie over wie we zijn? Bezoek liantis.be. 

Wat wij je te bieden hebben

Waarom je bij Liantis wilt werken? We zetten het op een rijtje. 

 • Voor je comfort

Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket, dat je zelf deels samenstelt met ons flexibel verloningssysteem (extra vakantiedagen, een fietsleasing …). Naast je basisloon, krijg je ook maaltijd-, eco- en cadeaucheques. En als we de vooropgestelde doelstellingen bereiken, is ook 

de loonbonus een comfortabele extra. Maar de hoogste prioriteit: het welzijn van de medewerkers. Tijdens de job en erbuiten. Vandaar onze hospitalisatieverzekering en pensioenfonds. 

 • Voor je persoonlijke ontwikkeling

Mensen zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom zetten we bij Liantis sterk in op persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je de kans om je talenten te ontplooien, in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging. Met e-learnings en georganiseerde opleidingen. Resultaat? Een mooie loopbaan en voortdurende groei. 

 • Voor je werk-privébalans

Belonen is meer dan verlonen. We hechten waarde aan jouw werk-privébalans. Daarom werk je met een glijdend uurrooster van 38 uur per week. Telewerken? Tijdens je startersopleiding nog niet, maar daarna: zeker en vast. Ook mooi meegenomen: je krijgt 32 vakantiedagen bij een voltijdse tewerkstelling.