My Liantis

Andere functies

Brugge of Hasselt, 17 jun 2022

Adviseur service & operations

Voel jij je goed in een adviserende rol, heb je interesse in sociale wetgeving en bied je graag ondersteuning rond software toepassingen? Solliciteer dan snel! 

Je takenpakket

 • Je komt terecht in het enthousiaste en groeiende Service & Operations team en treedt op als eerstelijns ondersteuning voor vragen rond de software toepassingen.
 • Je helpt, adviseert en ondersteunt elke dag de gebruikers van applicaties zoals Hora.
 • Jouw meerwaarde ligt in het geven van betrouwbaar advies en ondersteuning aan je collega’s in de kantoren. Als klantgerichte partner biedt je begeleiding en oplossingen voor hun vragen.
 • Bovendien zorg je samen met je team voor actuele handleidingen en documentatie.
 • Ook kruip je in je pen voor allerhande mededelingen en berichten naar de collega’s in de kantoren.
 • Je sleutelt mee aan de configuratie van de software toepassingen en helpt bij het instellen van parameters zoals looncodes en barema’s.
 • Vanuit jouw opgebouwde expertise reik je verbeteringen aan voor de software toepassingen.
 • Werken vanuit een vast kantoor in jouw zone kan mogelijk zijn. Je maakt ook regelmatige verplaatsingen naar ons kantoor in Brugge of Hasselt (naargelang je woonplaats).

Wie zoeken we?

 • Je bent een enthousiaste bachelor met goede kennis voor sociale wetgeving.
 • Ervaring en kennis in de werking van een sociaal secretariaat is een pluspunt.
 • Collega’s helpen en ondersteunen met allerhande vragen, geeft jou energie.
 • Je bent een echte probleemoplosser en kan je energie richten op wat prioriteit heeft.
 • Je staat mensen graag te woord en hebt een vlotte pen.
 • Je kent de behoeften van onze verschillende gebruikers en hebt oog voor verbetering voor het werken in de toepassingen.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Ook tele- en thuiswerk behoren tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.