My Liantis

ICT

Brugge, 17 feb 2022

Application Engineer O365

Je wil werken in een tof creatief team in een snel veranderende omgeving? Solliciteer snel voor deze boeiende job!Ter versterking van het team Interne Oplossingen van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste: Applications Engineer O365

Je takenpakket

Je werkt voornamelijk voor de interne diensten van Liantis (HR, IT, Legal, Kenniscentrum, Service Desk, …) en on. Daarnaast realiseer je projecten die de productiviteit van alle medewerkers van Liantis te verbeteren en de informatieveiligheid op een hoger niveau tillen. Als expert begrijp je en vertaal je de behoeftes van de gebruikers naar concrete technische oplossingen. Als lid van een agile team werk je hiervoor intensief samen met de Product Owner van het SCRUM team en de architecten om de doelstellingen te bereiken. Je komt terecht in de SAFe werking die gehanteerd wordt binnen Liantis. Je maakt met je team elk kwartaal een planning op.

 • Je werkt mee aan de uitbouw van O365 binnen de organisatie, en neemt een actieve rol op in het beheer en de configuratie van de omgeving.
 • Je beheert interne softwarepakketten (zoals ticketing systemen), teams voor telefonie, de workflows en staat in voor technische upgrades.
 • Je analyseert de vragen naar nieuwe software pakketten voor de digitale werkpleken geeft advies. Je doet dit in samenspraak met je Product Owner.
 • Samen met onze infrastructuur architect zet je continu in op de verbetering van de informatieveiligheid binnen onze omgeving.
 • Je hebt interesse in of kennis van RPA (Robotic Process Automation) en bent in staat om bestaande workflows aan te passen
 • Je staat samen met je team in voor het beheer van Microsoft Power Apps environments en communiceert met de doelgroepen die dit platform gebruiken.
 • Je logt support cases en volgt deze op bij externe partijen zoals Microsoft, Proximus, etc...
 • Je identificeert Storingen, incidenten en onregelmatigheden, stelt een diagnose en past corrigerende maatregelen toe
 • Je verzekert de continuïteit en je voert hiervoor de nodige testen uit. Je beheert de nieuwe releases en je stelt de nodige scripts (Powershell) of query’s op.


Wie zoeken we?

 • Minstens 3 jaar ervaring als System Engineer of in een gelijkwaardige functie
 • Je bent een echte teamspeler
 • Je bent bereid om continu nieuwe zaken bij te leren.
 • Je bent een initiatiefnemer en getuigt van ondernemerschap met een grote dosis pragmatisme en oplossingsgerichtheid.
 • Je bent in staat om je eigen werkplanning op te maken ikv tweewekelijkse sprints.
 • Interesse of kennis van rapporteringstools, data management en business intelligence is een plus.
 • Kennis van één of meerdere van volgende pakketten (backend kennis en frontend kennis): O365 (oa. Teams, Exchange, Onedrive, Sharepoint, Office …), Powershell, Azure Active Directory, Data Leak Prevention, Jira, Topdesk, Zendesk, UIPath, PowerBI, O365, Admin Center beheer.


Je bent een ambassadeur van onze groep, die zich perfect weet te identificeren met de Liantis-waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen en echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.


Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.


Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.