My Liantis

ICT

Brugge, 14 jan 2022

BI developer

Kennis van BI tools? Solliciteer dan snel voor deze topfunctie!

Je takenpakket

Als BI developer maak je deel uit van het core BI team. De ambitie van dit agile team is om oplossingen te ontwikkelen (analyse, ontwikkeling, testing) die aan de Liantis data- en rapporteringsnoden voldoen.

 • Je staat in voor het design van de datawarehouse doorheen de verschillende architecturale lagen en zorgt voor de data modelling en data architectuur.
 • Je bouwt BI-oplossingen (SQL Server Azure datawarehouse) die allerhande bronsystemen samenbrengen, onderhoudt en optimaliseert de ETL-processen in SSIS (Integration Services).
 • Je ontwikkelt PowerBI-rapporten en dashboards waarbij de waarde voor de klant/eindgebruiker centraal staat. Vanuit je sterk analytisch inzicht en inlevingsvermogen, werk je naar de beste technische oplossing.
 • Je zoekt continu naar verbeteringen, zowel functioneel als bijvoorbeeld in performantie, security, enz. Je doet zelf de nodige testen zodat kwaliteit gegarandeerd wordt, de business logica goed toegepast wordt en dat de rapporten correct uitgewerkt zijn.
 • Je volgt productieomgeving van de BI-oplossingen op en verhelpt indien nodig problemen.
 • Je verzorgt de technische documentatie volgens de interne standaarden.
 • Je neemt zelf de nodige initiatieven om de kennis vanuit het BI-team op gepaste wijze te delen met je collega’s in IT.

Wie zoeken we?

 • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma ICT en hebt een eerste BI development ervaring.
 • Je kan je mannetje (M/V/X) staan met grote data volumes. Door je kennis van BI en ETL sta je garant voor de oplevering van kwalitatieve gegevens.
 • We zoeken iemand met ervaring met het Microsoft SQL Server & BI Suite (Reporting Services, Analysis Services, SQL Server Integration Services, PowerBI, …).
 • Je kent/kunt SQL en hebt sterk inzicht in datawarehouse-principes.
 • Kennis in SSAS (Analysis Services), Microsoft SQL Azure is een plus.
 • Je hebt een eerste evaring in modelleren zoals sterschema’s met Kimball-methode.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met Scrum.
 • Je volgt de technologische ontwikkelingen in je vakgebied en specifiek van Microsoft BI op de voet.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Ten slotte vormt een bedrijfswagen met tankkaart onderdeel van je pakket.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.