My Liantis

Directie & Management

Brugge, 13 jan 2022

Business Manager Zorg

Zin om mee een impact te maken op het welzijn van de zorgsector? Solliciteer snel voor deze topfunctie!Ter versterking van het team van Liantis zijn we op zoek naar een enthousiaste: Business Manager Zorgsector

Je takenpakket

Als Business Manager Zorgsector ben je verantwoordelijk voor de implementatie en de verdere uitbouw van een kwaliteitsvol dienstenaanbod binnen Liantis, zowel in uitvoering als naar toekomstige ontwikkelingen voor de zorgsector.
Je streeft, binnen het kader van de regionale werking, mee naar de realisatie van de strategische doelstellingen. Je bent een belangrijke interne bron van inspiratie voor deze sector en houdt de aandacht ook levendig hiervoor.

Volgende taken behoren tot jouw pakket:

 • Je bent een belangrijk aanspreekpunt intern en extern Liantis voor alle activiteiten in de zorgsector.
 • Je staat in voor  de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en het behouden van de klantentevredenheid binnen de zorgsector enerzijds en voor het uitwerken, implementeren en onderhouden van onze kwalitatieve dienst- en adviesverlening anderzijds. 
 • Je bouwt en je onderhoudt een netwerk van relaties en partnerships in de zorgsector.
 • Je neemt initiatieven, definieert en ondersteunt acties die de financiële omzet en rentabiliteit binnen de zorgsector bevorderen. 
 • Je werkt nauw samen met de salesmanagers en ondersteunt de prospectie van nieuwe klanten, initieert en onderhoudt klantencontacten, volgt vragen en problemen op en haalt nieuwe samenwerkingsverbanden binnen. 
 • Je houdt jezelf continu op de hoogte van relevante ontwikkelingen en recente tendensen in de verschillende soorten gezondheidszorg en haar deeldomeinen. Je hebt oog voor marktopportuniteiten om potentiële en bestaande klanten op effectieve manier te bereiken en te binden. 
 • Je stippelt een realistisch en ambitieus actieplan uit op basis van de noden in zorg, in samenspraak met de klanten en organisaties actief in deze sector. 
 • Je houdt je eigen administratie bij om een efficiënte rapportering en overdracht, toegankelijkheid en beschikbaarheid naar collega’s toe te realiseren. Je streeft naar een inzicht in de optimalisatie van de administratieve werkprocessen en een verbetering van de werkorganisatie


Wie zoeken we?

Wie zoeken we? 

 • Je hebt een masterdiploma en hebt een mooie werkervaring opgebouwd die nauw aansluit bij Liantis en de wereld van de zorgsector. 
 • Je bent analytisch. Je kan de vragen van klanten als geen ander ontleden en omzetten naar waardevolle inzichten voor onze organisatie.
 • Je kent de verschillende gebieden binnen de gezondheidszorg en je kan vlot de vertaalslag maken naar interne stakeholders.
 • Je hebt commerciële feeling en vangt signalen op voor marktopportuniteiten. 
 • Je bent een bruggenbouwer die als geen ander weet relaties op te bouwen binnen de zorgsector.
 • Je bent tweetalig (Nederlands - Frans).
 • Je hanteert een duidelijke en respectvolle communicatiestijl (mondeling en schriftelijk) en bent in staat deze aan te passen aan je gesprekspartner. 
 • Je bent een echte peoplemanager. Je weet de betrokken medewerkers en klanten te inspireren, stimuleren en ondersteunen.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag, ecocheques van 250 euro per jaar en een bedrijfswagen met tankkaart. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. 

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Ook tele- en thuiswerk behoren tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.