My Liantis

Directie & Management

Nationaal, 16 feb 2023

Business Process Analyst – Payroll Services

Ben jij een pragmatische en faciliterende voortrekker inspirerende leider , die onze afdeling Payroll Services Liantis naar een hoger niveau kan wil tillen? Ter versterking van onze IMPROVE organisatie binnen payroll services zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Business Process Analyst. Wil jij samen met ons meebouwen aan de toekomst van Liantis en een echte impact crëeren? Solliciteer dan snel voor deze topfunctie!

Je takenpakket

Als Business Process Analyst ben je een belangrijk aanspreekpunt en interne bron van inspiratie en facilitatie voor verandering. Je staat in voor het monitoren en analyseren van behoeftes van de business, en vertaalt deze naar realistische en bruikbare oplossingen en aanpassingen binnen de serviceline Payroll Services. 

Volgende taken behoren tot jouw pakket:

 • Je identificeert verbeterings- en/of automatiseringsopportuniteiten. Je bevraagt stakeholders en vertaalt ideeën naar veranderprojecten met als doel concrete verandering en verbetering van de bedrijfsprocessen.
 • Je begeleidt vooropgestelde veranderprojecten van idee tot een concrete (business)case. Je werkt mee in alle fases van de verandering, waarbij je je een voortrekkersrol positioneert. Je actualiseert de probleemanalyse, kosten/baten, potentieel, de risico’s tot de randvoorwaarden van de beoogde opportuniteit of improvement.  
 • Op een diplomatische manier initieer je procesoptimalisatie en veranderingsprocessen. Dankzij je helikopterzicht breng je continue verbetering en stuur je de processen goed aan.
 • Je volgt de tendensen in onze sector op en draagt optimaal bij aan de ontwikkeling van een visie naar verdere digitalisering en optimalisatie toe. Dit in een nauwe samenwerking met de IMPROVE organisatie en de solutionsorganisatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor het garanderen van de kwaliteit van de operaties en de implementatie van de oplossingen om te komen tot een optimalisatie en een constante kwaliteit te garanderen binnen de klantenorganisatie.


Wie zoeken we?

 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in process- en/of projectmanagent (bij voorkeur in de dienstensector).
 • Je bent een ondernemend en flexibel persoon die zorgt voor een goede communicatie tussen de verschillende diensten en locaties. Verder ben je een vlotte netwerker die een goed contact onderhoudt met de verschillende stakeholders.
 • Je bent analytisch. Je kan de vragen van klanten als geen ander ontleden en omzetten naar waardevolle inzichten voor onze organisatie.
 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en het Frans.
 • Je bent bereid om jou te verplaatsen naar het gehele kantorennetwerk van Liantis.
 • Je hanteert een duidelijke en respectvolle communicatiestijl (mondeling en schriftelijk) en bent in staat deze aan te passen aan je gesprekspartner. 
 • Je bent een echte peoplemanager. Je weet de betrokken medewerkers en klanten te inspireren, stimuleren en ondersteunen.
 • Ervaring en feeling met het dienstenaanbod binnen payroll services is mooi meegenomen.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Ten slotte vormt een bedrijfswagen met tankkaart onderdeel van je pakket.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Ook tele- en thuiswerk behoren tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.