My Liantis

Administratie

Brugge, 17 jun 2022

business-supportmedewerker facturatie (preventie en welzijn)

Heb je interesse in preventie & welzijn en voel je je goed in een ondersteunende rol? Solliciteer snel voor deze topfunctie!Ter versterking van het team Preventie en Welzijn in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste: Business-supportmedewerker facturatie (preventie en welzijn)

Je takenpakket

Als business-supportmedewerker kom je terecht in een team van vier enthousiaste collega’s. Jullie leiden samen de activatie van nieuwe klanten en de facturatie aan klanten in goede banen. Jij zal je vooral focussen op het facturatieluik.

 • Je voert controles uit in de database en stemt af met collega’s over onregelmatigheden.
 • Je vertaalt de gemaakte commerciële afspraken in het systeem om een correcte facturatie te garanderen.
 • Je voert financiële en analytische berekeningen uit. 
 • Je maakt verkoopfacturen op en bezorgt deze aan de klanten.
 • Je bent een aanspreekpunt voor klantenadviseurs en relatiebeheerders om facturatievragen te beantwoorden.


Wie zoeken we?

 • Je beschikt over een bachelor opleiding in een financiële richting en/of hebt hierin de afgelopen jaren ervaring opgebouwd.
 • Excel kent voor jou geen geheimen.
 • Je werkt methodisch, nauwgezet en bent administratief sterk.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je behoudt een kritische blik, denkt oplossingsgericht en neemt de nodige verantwoordelijkheid. 
 • Je bent flexibel ingesteld en stressbestendig. 
 • Je bent communicatief vaardig en beschikt over een klantgerichte houding.
 • Je bent een hands-on medewerker die geen angst heeft voor strikte deadlines.
Ten slotte ben je als collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. 

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.