My Liantis

Accountancy & Financiën

Brugge, 04 Mei 2022

Controller

Heb jij interesse in budgetbeheer en zin om een financiële impact te hebben op ons bedrijf? Solliciteer snel voor deze topfunctie!Ter versterking van het finance team in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste Controller.

Je takenpakket

  • Als financiële business partner werk je samen met het management om het beleid uit te stippelen en om gefundeerde beslissingen te nemen. 
  • Je leert de business kennen en denkt proactief mee over de financiële impact van beslissingen. Zo kan je risico’s en opportuniteiten detecteren, maar kan je ook targets opstellen en processen optimaliseren. 
  • Je bent verantwoordelijk voor de business analyses, budgetten en forecasts en bespreekt deze met het management van de business unit. Samen met de business volg je de 'leading indicators' op en formuleer je de nodige beslissingen voor een lange termijn resultaat.


Wie zoeken we?

  • Je hebt een masterdiploma en hebt ongeveer 3 – 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. 
  • Je kan de financiële informatie vlot vertalen naar het management. Je weet hoe je dit overtuigend en assertief kan overbrengen. 
  • Je bent hands-on en kan zelfstandig vanuit diverse gegevensbronnen data omzetten naar duidelijke rapporteringen (Excel, PowerBI, ERP-pakket, planningtool, …)
  • Je werkt hoofdzakelijk vanuit Brugge maar kan je af en toe verplaatsen naar andere kantoren van Liantis.
  • Franse taalkennis is een plus.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Bovendien kan je 2 dagen van thuis uit werken dankzij onze thuiswerkpolicy. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.