My Liantis

ICT

Brugge, 21 jun 2022

Data en application support medewerker

Help jij graag gebruikers door problemen te analyseren en oplossingen aan te bieden? Solliciteer dan snel!

Je takenpakket

In Brugge en Brussel werken 220 ICT-professionals die dagdagelijks sleutelen aan het IT landschap in diverse competence centers (Java, Oracle, Webdevelopment, Citrix, …).

Onze software factory bouwt en ondersteunt kwalitatieve applicaties en software voor onze klanten en interne gebruikers. We werken vanuit verschillende software technologieën zoals Java, PL/SQL, Angular, JavaSript, …

Jouw uitdaging als data and application support medewerker:

 • Als application support medewerker bied je applicatieve support aan de interne gebruikers.
 • Je lost incidenten en problemen op en garandeert zo de dagdagelijkse dienstverlening en werking van de software. De supportvragen betreffen verschillende applicaties met onderliggend verschillende technologieën (Java, Android apps, Oracle, PL/SQL, relationele databases ...).
 • Je volgt binnenkomende probleemmeldingen en issues op, wijst deze toe aan het juiste probleemgebied en voert een diepgaande probleemanalyse. Je neemt initiatief tot het formuleren van workarounds, uitvoeren van scripts, definitie van wijzigingsvoorstellen.
 • Je bouwt mee aan de kennisbasis (FAQ) en bibliotheek aan SQL scripts en weet deze ook aan te wenden wanneer nodig.
 • Vanuit je ervaring heb je een goed zicht op de verbeterpunten van de applicaties en je geeft hierbij mee vorm aan het applicatielandschap.
 • Ter ondersteuning van onze interne diensten weet je jouw weg te vinden binnen de verschillende data sources en kan je tijdig kwalitatieve ad hoc rapportering aanleveren

Wie zoeken we?

 • Je hebt een bachelor diploma en hebt een sterk analytisch vermogen.
 • Je hebt kennis van en sterke interesse in PL/SQL, Java, Oracle, relationele databases en rapportering, data modelling, data mining. Kennis van BI tools is een pluspunt.
 • Je bent in staat om de juiste prioriteiten te stellen en bezit een kritische blik. Je kan een major incident onderscheiden van een minor incident.
 • Je kan werken onder tijdsdruk en bent in staat correct om te gaan met last minute changes.
 • Je collega’s kennen je als een klantgericht iemand die ervan houdt om mensen verder te helpen.
 • Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.


Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.


Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Ook tele- en thuiswerk behoren tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.