My Liantis

Marketing en communicatie

Brugge of Gent, 09 sep 2021

Digital storyteller

Doe jij niets liever dan creatieve content maken met video, audio, beeld en woord voor verschillende online kanalen? Stel je dan snel kandidaat!

Je takenpakket

Als digital storyteller sta je in voor het bedenken, creëren en verspreiden van interessante en relevante digitale content richting onze verschillende doelgroepen.

Dat je mooie beelden en videos kan maken, dat spreekt voor zich. Maar heb je ook een vlotte pen? Kudos!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je speelt met woord en beeld.
 • Adobe Creative Suite kent geen geheimen voor jou.
 • Foto's, videos en creatieve content maak je in no-time.
 • Je kan je makkelijk verplaatsen in de leefwereld van verschillende doelgroepen.

You make it happen! Een proactieve houding en hands-on mentaliteit zijn een grote plus.

Wie zoeken we?

 • Je bent gepassioneerd en volgt nieuwe ontwikkelingen continu op. Je kan niet wachten om nieuwe features uitgebreid te testen op alle socialemediakanalen.
 • Je kan zelfstandig werken, maar tegelijk ben je een échte teamplayer en ben je gefocust op groei en verdere ontwikkeling.
 • Basic copywriting skills zijn mooi meegenomen.
 • Je bent no-nonsense en werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit.
 • Je bent een creatieve storyteller die de laatste digitale trends inzet om content de wereld in te sturen.
 • Je bewaakt de huisstijl en deelt je expertise met je collega’s.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring.

Ten slotte ben je bereid om uit te groeien tot een echte ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen. Op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques ter waarde van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een pensioenfonds, hospitalisatieverzekering en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Tele- en thuiswerk behoren tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.