My Liantis

Marketing en communicatie

Brugge, 13 jan 2022

Employer Branding Marketeer

Zin om mee een impact te maken op onze organisatie? Word jij onze nieuwe Employer Branding marketeer?Solliciteer snel voor deze topfunctie! Ter versterking van het team van Liantis Marketing zijn we op zoek naar een enthousiaste Employer Branding Marketeer

Je takenpakket

Als Employer Branding Officer ben je gebeten door marketing en HR. Je weet onze baseline #samenwerkt om te zetten in creatieve interne en externe campagnes met als doel ons employer brand verder uit te bouwen en de juiste mensen aan te trekken en te behouden. Straffe campagnes ontwikkelen en uitrollen: daar krijg jij massa’s energie van! 

Hiervoor werk je natuurlijk niet alleen. Samen met andere specialisten, zoals HR, interne communicatie, content marketeers, digital marketeers,… breng jij de campagnes tot leven en zorg jij voor evaluatie en bijsturing waar nodig. 


Je takenpakket

 • Vanuit het marketingteam ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van creatieve campagnes om onze employer brand verder uit te bouwen. 
 • Je werkt actief samen met HR, marketing en interne communicatie om het strategische luik van de campagnes te bepalen en zorgt dat de projecten tot een goed einde gebracht worden.
 • Je onderzoekt en optimaliseert de candidate journey van onze sollicitanten waardoor je hun beleving rond Liantis nog verbetert. Hetzelfde doe je uiteraard voor de employee journey van onze medewerkers.
 • Je ondersteunt onze recruiters met inzichten en opleidingen zodat ze de beste talenten kunnen aantrekken.
 • Je bouwt, zowel intern als extern, graag een netwerk uit en bent steeds op zoek naar nieuwe waardevolle samenwerkingen. 
 • Naast het online luik zorg je ook voor onze zichtbaarheid op beurzen of scholen. Je verzorgt de organisatie en communicatie voor die jobevents en ook voor de praktische zaken kunnen je collega’s bij jou terecht.
 • Jij staat samen met je collega’s in voor het uitbouwen van onze corporate identity.


Wie zoeken we?

 • Je hebt al enkele jaren ervaring binnen marketing en/of HR.
 • Je collega’s zijn het erover eens: je bent leuk om mee samen te werken en bent een fan van teamwork.
 • Je werkt graag en goed samen met je collega’s van HR, marketing en interne communicatie om de strategische richting te bewaken en te vertalen. Ook weet je precies wie je moet inschakelen om je plan van aanpak te verfijnen.
 • Je weet hoe het is om te werken voor een snel evoluerende organisatie.
 • Je inleven in onze medewerkers en potentiële kandidaten? Easy: jij verdiept je actief in onze doelgroepen, onze markt en trends.
 • Je bent hands-on en denkt altijd in oplossingen.
 • Je zet ons employer brand om in een duidelijk verhaal. Presenteren doe je met het nodige zelfvertrouwen en enthousiasme. 
 • Je werkt met zowel interne als externe collega’s samen die nationaal op verschillende locaties zitten, je bent bereid om je af en toe te verplaatsen


Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekeringpensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. 

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.