My Liantis

Human resources & Payroll

Brugge, 22 nov 2022

HR Business Partner

2000 medewerkers bij Liantis. Een grote familie die jaar na jaar groeit. Een plaats waar elke medewerker zich ten volle inzet om de zelfstandige vooruit te helpen. En net als elke medewerker ben jij ook een coach in hart en nieren, weliswaar als HR Business Partner om zo ook onze eigen medewerkers succesvol te begeleiden. Mensen laten andere mensen groeien, daar ben jij als coach rotsvast van overtuigd. Als HR Business Partner krijg jij de sleutel in handen om ons HR-beleid mee uit te bouwen. Blijf niet voor de deur staan en kom binnen. 

Je takenpakket

 • Als HR-adviseur fungeer je voor het management van de regio West-Vlaanderen en enkele corporate afdelingen (400 medewerkers). Je geeft advies en begeleidt leidinggevenden op de verschillende momenten van de HR life cycle (aanwerving, change,..) met als doel het beste uit de medewerkers te halen.
 • Je werkt actief mee aan het uitdenken en uitwerken van het HR-beleid, afgestemd op de strategie van de organisatie.
 • Je weet als geen ander wat er speelt op de werkvloer en bent zo in staat de bestaande HR-processen te analyseren en optimaliseren. Vanuit jouw rol vertaal je het ambitieus HR-beleid naar een concrete aanpak, mijlpalen en doelstellingen. Concrete initiatieven en projecten realiseer je schouder aan schouder samen met het team. 
 • Als ambassadeur van de organisatie bouw je mee aan een bedrijfscultuur waarbij het welzijn van onze medewerkers centraal staat.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader HR.


Wie zoeken we?

 • Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma en je hebt een HR-expertise opgebouwd dankzij een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. 
 • HR-evoluties en trends volg je nauw op. Je toetst af in welke mate deze binnen Liantis  geïmplementeerd kunnen worden.
 • Je hebt een groter plan voor ogen en weet je te bewegen in een organisatie in verandering. Je capteert de noden en weet impact te maken
 • Een empathische coach die verbinding creëert. 
 • Op regelmatige basis verplaats je jou naar de Liantiskantoren in West-Vlaanderen, maar ook daarbuiten.

Word je HR Business Partner? Dan word je ambassadeur van Liantis. Je herkent jezelf in onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht. En draagt ze mee uit.

Over ons

Liantis is een compagnon de route, voor mensen die ondernemen en anderen tewerkstellen. We staan naast de zijde van de klant, bij elke stap van het ondernemerstraject: van de start als zelfstandige tot aan het pensioen. Van de aanwerving van het eerste personeelslid tot de uitbouw van je hr- en welzijnsbeleid. Hoe we begeleiden? Met een geïntegreerde aanpak, digitaal en vanuit zestig verschillende locaties in België. Zodat ondernemers zich met een gerust hart kunnen focussen op hun business, terwijl Liantis hun mensenzaken op zich neemt.  

Meer informatie over wie we zijn? Bezoek liantis.be. 


Wat wij je te bieden hebben

Waarom je bij Liantis wilt werken? We zetten het op een rijtje. 

 • Voor je comfort;

Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket, dat je zelf deels samenstelt met ons flexibel verloningssysteem (extra vakantiedagen, een fietsleasing …). Naast je basisloon, krijg je ook een bedrijfswagen, maaltijd-, eco- en cadeaucheques. En als we de vooropgestelde doelstellingen bereiken, is ook de loonbonus een comfortabele extra. Maar de hoogste prioriteit: het welzijn van de medewerkers. Tijdens de job en erbuiten. Vandaar onze hospitalisatieverzekering en pensioenfonds. 

 • Voor je persoonlijke ontwikkeling;

Mensen zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom zetten we bij Liantis sterk in op persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je de kans om je talenten te ontplooien, in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging. Met e-learnings en georganiseerde opleidingen. Resultaat? Een mooie loopbaan en voortdurende groei. 

 • Voor je werk-privébalans.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten waarde aan jouw werk-privébalans. Daarom werk je met een glijdend uurrooster van 38 uur per week. Telewerken? Tijdens je startersopleiding nog niet, maar daarna: zeker en vast. Ook mooi meegenomen: je krijgt 32 vakantiedagen bij een voltijdse tewerkstelling.