My Liantis

Human resources & Payroll

Brugge of Gent, 16 sep 2021

hr officer met focus op rekrutering en selectie

Interesse in rekrutering en selectie en zin om mee op zoek te gaan naar de juiste match tussen kandidaten en Liantis? Lees dan snel verder en bezorg ons jouw cv! 

Je takenpakket

Als corporate recruiter kom je terecht in het hr team van Liantis. Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de openstaande vacatures en gaat op zoek naar heel uiteenlopende profielen (payroll consultants, bedrijfsverpleegkundigen, sales, marketing, IT...). Je bewaakt mee de vooruitgang van het proces van A tot Z en zorgt voor een vlotte, aangename ervaring bij de kandidaat en de interne stakeholders.

 • Je analyseert de noden in een team via een intake met de leidinggevende en komt tot een goed begrip van het gezochte profiel.
 • Je stelt een aantrekkelijke vacaturetekst op en verspreidt die via de gepaste kanalen. Indien nodig ga je ook zelf actief op zoek naar interessante kandidaten.
 • Je verwerkt binnenkomende cv’s en neemt telefonische screenings af. Je toetst de verwachtingen van het profiel met de competenties van de kandidaat. Geschikte kandidaten stel je voor aan de interne verantwoordelijke. 
 • Je zorgt ervoor dat de verschillende stappen in het proces vlot verlopen en werkt hiervoor samen met diverse collega’s. Je begeleidt het proces van rekrutering tot aanwerving en zorgt ook voor voor een correcte administratieve registratie.
 • Je werkt mee aan jobbeurzen, verbeteringsprojecten, etc.
 • Je onderhoudt contacten met externe rekruteringspartners.
 • Je krijgt de kans om samen met je collega's aan hr projecten te werken.

Wie zoeken we?

 • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma en kan een aantal jaren relevante werkervaring binnen rekrutering en selectie voorleggen.
 • Je staat organisatorisch sterk en weet de juiste prioriteiten de leggen.
 • Je beschikt over het nodige enthousiasme en doorzettingsvermogen. 
 • Je denkt proactief mee over lopende procedures en grijpt in waar nodig.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kan vlot professionele contacten leggen en onderhoudt relaties met collega's, hiring managers, kandidaten en externe partners.
 • Telefonische contacten schrikken jou niet af.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Ook tele- en thuiswerk behoren tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.