My Liantis

ICT

Brugge, 20 sep 2021

Implementatieconsultant

Ervaring in HR (software), getriggerd door klanten bij te staan bij implementatie van systemen? Solliciteer snel voor deze topfunctie!

Je takenpakket

Als implementatie consultant verzorg je het implementatietraject van ons medewerkersportaal van A tot Z bij onze klanten. Het medewerksportaal ondersteunt de klant en hun medewerkers binnen My Liantis rond hun personeelsadministratie: het beheren van afwezigheden, het aanvragen van verlof, het goedkeuren van onkosten.

Na een grondige analyse bied je een juiste oplossing aan. Je bezorgt de klant een correcte en transparante offerte; de klant is perfect op de hoogte van wat hij mag verwachten en welke prijs hier tegenover staat.

Samen met je collega’s en de klant maak je een realistische planning op en ga je aan de slag. Het inwinnen van relevante informatie bij de klant in functie van de opstart, ligt bij jou. Je zorgt voor de parametrisatie en instellingen aan de toepassing volgens de analsye en verwachtigen van de klant.

Jij bent het eerste aanspreekpunt van de klant en zorgt voor een perfecte communicatie en informatiedoorstroom. Je zorgt voor een demo en opleiding aan de klant bij het gebruik van de toepassing. Daarnaast buig je een probleem om naar een uitdaging. Deze ga je aan, door op zoek te gaan naar de ideale oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden van de organisatie.

Kiest de klant voor de implementatie van een extern HR softwarepakket sta je hem bij in de opstart en koppeling met onze loonmotor. Je communiceert duidelijk met de externe partner, onze klant en Liantis collega’s en stuurt bij waar nodigWie zoeken we?

• Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma en hebt 5 jaar ervaring. Bij voorkeur heb je affiniteit met sociaal secretariaat, personeelsdienst of HR software (employee self service, tijdsregistratie, planning, …)

• Bereid om je volledig in te werken in de My Liantis toepassing’Medewerkersportaal’

Klantgerichte houding met goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden.

Planning- en organisatievermogen met probleemoplossende capaciteiten.

• Je bent analytisch sterk en hebt interesse in IT

• Empatisch, stressbestendig & besluitvaardig.

• Je bent dynamisch en proactief ingesteld.

• Je stelt je flexibel op en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

• Je bent bereid om je regelmatig te verplaatsen.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.


Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.


Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Ook tele- en thuiswerk behoren tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.