My Liantis

ICT

Brugge, 21 jun 2022

Infra support teamlead

Ervaring in IT? Solliciteer snel voor deze topfunctie!

Je takenpakket

Als Teamlead IT support binnen het Service Management Team zorg je ervoor dat onze interne en externe klanten kunnen rekenen op professionele support voor alle IT infrastructuur componenten die zij gebruiken. 

Het team ondersteunt 1900 interne medewerkers in 60 kantoren en alle On Prem & Cloud Infrastructuur die gebruikt wordt door vele duizenden externe klanten. Jij zal het team coachen en ondersteunen en waken over processen en procedures.

Het Services & Infrastructuur team is onderverdeeld in 2 teams. Het SMT team (+/- 25FTE) waar alle incidenten en service requests worden afgehandeld en het Project Delivery team waar nieuwe producten worden gebouwd.  Binnen het SMT team gebruiken we het ITIL proces als leidraad.

 • Je zal rapporteren aan de Manager Services & Infrastructuur. Je komt terecht in het Services & Infrastructuur management team waar je samen met de Teamlead Application Support en de Scrum Master(s) van het “change” team mee werkt aan de verdere uitbouw van het Services & Infrastructuur team van de toekomst.
 • Je helpt mee met de verdere uitbouw van het team IT Operations Team en zorgt dat de support zo efficiënt mogelijk gebeurd
 • Je neemt ownership van de processen en bewaakt de bestaande SLA’s en verfijnt ze waar nodig
 • Je koppelt terug richting Product Owners en Infrastructuur Architect zodat onze producten continue kunnen verbeteren. Je doet hetzelfde richting externe partners zodat we ook daar op een steeds betere service kunnen rekenen.


Wie zoeken we?

 • Minstens 5 jaar ervaring als Teamlead IT support of in een gelijkaardige functie in een organisatie met minstens 500 medewerkers
 • Je bent een echte teamspeler
 • Je bent bereid om continue nieuwe zaken bij te leren
 • Je hebt voldoende technische affiniteit in de verschillende domeinen die het Infra Operations team ondersteunt

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Want mensen, zoals jij en ik, zijn het kloppend hart van onze organisatie. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen. 
Zowel op een mooie loopbaan als persoonlijke ontwikkeling. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving waar belonen meer is dan enkel verlonen: 


Je geniet van heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques van 8 euro per werkdag, ecocheques, een netto onkostenvergoeding, een jaarlijkse loonbonus… 

 • Je stelt zelf je eigen loonpakket samen via een uitgebreid cafetariaplan. 
 • Je persoonlijke bescherming staat centraal. Liantis voorziet een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds én verzekering gewaarborgd inkomen. 
 • 32 vakantiedagen: naast 20 wettelijke verlofdagen, krijg je nog 5 extralegale verlofdagen en 6 dagen betaalde inhaalrust. De regionale feestdag kan je vrij opnemen. 
 • Om je te laten groeien en jezelf verder te kunnen ontwikkelen, voorzien we verschillende e-learnings en georganiseerde opleidingen. 
 • Om je vlot te kunnen verplaatsen doorheen het land voorzien we een bedrijfswagen met tankkaart 
 • Een goede werk-privébalans is belangrijk. Je werkt volgens een glijdend en dynamisch uurrooster in een 38 urenweek. 
 • Ons kantoor in Brugge is jouw standplaats maar je krijgt ook de mogelijkheid om enkele dagen per week van thuis uit te werken of in een ander regionaal Liantis-kantoor.