My Liantis

Directie & Management

Sint-Niklaas/Eeklo, 20 jan 2023

Kantoormanager payroll

Ben jij een people manager met commerciële ingesteldheid? Solliciteer vandaag nog voor deze opportuniteit! 

Je takenpakket

Dagelijks ondersteunt het sociaal secretariaat werkgevers in hun loonverwerking en personeelsadministratie. Als kantoormanager ben je verantwoordelijk voor onze kantoren in Sint-Niklaas en Eeklo. 

  • Je geeft leiding aan een 1 teamcoördinator en een 10 tal klantenadviseurs (payroll consultants). 
  • Je zorgt voor een goede planning en organisatie van de kantoorwerking. Samen met je team sta je garant voor een correcte, tijdige en efficiënte dienstverlening. 
  • Je verzekert de rendabiliteit en resultaten van het kantoor. 
  • Je gaat regelmatig op klantenbezoek en neemt een belangrijke rol op in het relatiebeheer (retentie) en borging van de klantentevredenheid.  
  • In samenwerking met de zonemanager zorg je voor de verdere uit uitbouw van de twee kantoren. 

Wie zoeken we?

  • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma en hebt een grondige kennis van sociale wetgeving
  • Je hebt ervaring in een leidinggevende of coördinerende rol of bezit de natuurlijke flair om een team te coachen en naar een hoger niveau te tillen. 
  • Je bent een sterke organisator en trekkersfiguur met een hands-on mentaliteit. 
  • Je bent een vlotte contactenlegger met commerciële ingesteldheid die graag duurzame klantenrelaties opbouwt. 
  • Je kan je vlot verplaatsen tussen onze twee kantoren in Sint-Niklaas en Eeklo. 

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht. 

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging. 

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.  

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.  Om je vlot te kunnen verplaatsen doorheen het land voorzien we een bedrijfswagen met tankkaart.