My Liantis

Directie & Management

Brugge, 17 jun 2022

Kantoormanager Payroll Services (Hasselt)

Ben jij een peoplemanager met commerciële ingesteldheid? solliciteer vandaag nog voor deze opportuniteit! Ter versterking van het sociaal secretariaat in Hasselt zijn we op zoek naar een enthousiaste Kantoormanager!

Je takenpakket

Dagelijks ondersteunt het sociaal secretariaat werkgevers in hun loonverwerking en personeelsadministratie. Als kantoormanager ben je verantwoordelijk voor ons kantoor in Hasselt.

 • Je geeft leiding aan 15 klantenadviseurs (payroll consultants) + 2 teamcoördinatoren.
 • Je zorgt voor een goede planning en organisatie van de kantoorwerking. Samen met je team sta je garant voor een correcte, tijdige en efficiënte dienstverlening.
 • Je verzekert de rendabiliteit en resultaten van het kantoor.
 • Je gaat regelmatig op klantenbezoek en neemt een belangrijke rol op in het relatiebeheer (retentie) en borging van de klantentevredenheid. 
 • Je rapporteert aan de manager payroll services en zorgt samen voor de verdere uit uitbouw van het kantoor.


Wie zoeken we?

 • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma.
 • Je hebt ervaring in een leidinggevende rol, bij voorkeur in een dienstverlenend bedrijf
 • Je hebt geen schrik voor verandering, integendeel! Je durft bepaalde workflows, structuren en visie in vraag te stellen.
 • Je bent een sterke organisator en trekkersfiguur met een hands-on mentaliteit. Je neemt 
 • Je bent een vlotte netwerker met commerciële ingesteldheid die graag duurzame klantenrelaties opbouwt.
 • Kennis sociale wetgeving is geen must, wel mooi meegenomen.  

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Verder verkrijg je ook een bedrijfswagen met tankkaart.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.