My Liantis

Administratie

Gent, 27 okt 2022

Klantenadviseur Accountants

Ontzorg en ondersteun jij graag accountants met jouw expertise? Solliciteer dan snel voor deze topfunctie!

Je takenpakket

• Als klantenadviseur ben je het eerste contactpunt voor accountants. Om een goede vertrouwensrelatie te onderhouden, bied je steeds een snelle, correcte en vriendelijke dienstverlening.

• Je geeft gericht advies aan accountants en hun tussenpersonen en je bent in staat proactief in te spelen op veel voorkomende behoeften.

• Je maakt gebruik van de nodige expertise om hulp te bieden bij vragen over het statuut en de loopbaan van een zelfstandige en ziet toe op het tijdig aanleveren van de gevraagde documenten ter vervollediging van het dossier.

• Op vraag van accountants zet je, in overleg met de andere klantenadviseurs, de nodige stappen in de sociale zekerheidsdossiers van zelfstandigen.

Samen met je collega’s zorg je voor de administratieve verwerking van de dossiers.

• Je ontwikkelt of onderhoudt een goede relatie met accountants en tussenpersonen door hen steeds met een glimlach te woord te staan.


Wie zoeken we?

• Je bent een ambassadeur van onze groep, die zich perfect weet te identificeren met de waarden : schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

• Je hebt een degelijke basisvorming (minimum Bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. 

• Je kan een perfecte kennis Nederlands of een perfecte kennis Frans voorleggen en hebt een goede kennis van de tweede taal.

• Je hebt een klantgerichte en leergierige ingesteldheid. 

• Je geeft blijk van sterke administratieve en organisatorische competenties. 

• Je streeft naar een voortdurende kwaliteitsverbetering

• Je hebt affiniteit met zelfstandig ondernemerschap en affiniteit met de boekhoudkundige wereld. 

• Je bent enthousiast, ondernemend en toekomstgericht.


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. 

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Ook tele- en thuiswerk behoren tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.