My Liantis

Administratie

Brussel, 19 nov 2021

Klantenadviseur invorderingen

Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en te evolueren in een expertenrol? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer snel.Ter versterking van het sociaal verzekeringsfonds in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste: 

Je takenpakket

Het sociaal verzekeringsfonds vormt de schakel tussen de zelfstandigen en de overheid. Het zorgt voor de aansluiting, het berekenen van de sociale bijdragen en helpt ondernemers om hun sociale zekerheid te optimaliseren.

Als klantenadviseur word je het eerste aanspreekpunt voor klanten met betalingsmoeilijkheden. Je tracht hen zo goed mogelijk bij te staan in het betalen van hun sociale bijdragen. Je bent verantwoordelijk voor de gehele administratieve opvolging van jouw klantendossiers.

  • Je adviseert de klant over de mogelijkheden om hun schuld zo efficiënt mogelijk aan te zuiveren. Je houdt hierbij rekening met een persoonlijke aanpak en het wetgevend kader. Je stelt bijvoorbeeld een afbetalingsplan op, je voorziet de correcte opvolging van eventueel lopende gerechtelijke procedures ...
  • Je staat in contact met verschillende partijen onder wie de overheid, advocaten, notarissen, gerechtsdeurwaarders en schuldbemiddelaars.
  • Je maakt gebruik van diverse (overheids)applicaties en andere tools om dossiers correct te registreren of om briefwisseling en andere communicatie te voeren. Dit bijvoorbeeld voor het indienen van schuldvorderingen voor faillissementen of voor collectieve schuldenregelingen.

Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding. Afhankelijk van je persoonlijke noden volg je de eerste weken mee met verschillende collega’s. Zij ondersteunen jou graag vanuit hun expertise. Je staat ook in nauw contact met je teamleader voor tussentijdse feedbackmomenten.


Wie zoeken we?

  • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma en/of hebt een eerste relevante werkervaring achter de rug.
  • Je communiceert vlot en staat zowel mondeling als schriftelijk stevig in je schoenen.
  • Je bent een sterke organisator en slaagt erin om verschillende taken te combineren. Je weet bij drukke momenten het hoofd koel te houden.
  • Je stelt je proactief op, denkt mee met de klant, analyseert diepgaand hun persoonlijk dossier en geeft advies op maat, steeds vanuit een oplossingsgerichte visie. Je handelt hierin besluitvaardig.
  • Je werkt graag in team, maar kan ook zelfstandig taken tot een goed einde brengen.
  • Jouw ambitie om bij te leren weet perfect om te gaan met de complexe en continu wijzigende wetgeving.
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en weet je vlot uit te drukken in het Frans.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.