My Liantis

Administratie

Puurs, 14 jan 2022

Klantenadviseur preventie en welzijn

Wil jij je administratieve en klantgerichte kwaliteiten ten volle inzetten? Ontplooi je tot spilfiguur tussen de klanten en onze business en waak mee over hun preventief gezondheidsbeleid.  Solliciteer snel voor deze topfunctie als klantenadviseur!

Je takenpakket

De externe dienst voor preventie en bescherming op het werk waakt mee over de gezondheid van de medewerkers via medisch toezicht, risicoanalyses en inhoudelijke ondersteuning/opleiding van medewerkers.

Als klantenadviseur fungeer je als uniek aanspreekpunt voor de klanten in de regio Puurs. Je beheert je eigen klantendossiers van A tot Z. Je draagt de verantwoordelijkheid van elke vraag die de klant stelt en volgt deze op van begin tot einde. Je streeft naar de best mogelijke oplossing vanuit je eigen expertise of gaat hiervoor te rade bij andere diensten. Daarnaast sta je ook in voor de volgende taken: 


Je leidt de planning van de medische onderzoeken in goede banen en staat hiervoor in nauw contact met de klant, de arbeidsarts en de teamcoördinator van de bedrijfsverpleegkundigen.

Je werkt samen met de afdeling risicobeheersing voor alles omtrent de opmaak van offertes, de inplanning van bedrijfsbezoeken, opleidingen en alle inhoudelijke vragen hierover. Bij vragen m.b.t. de facturatie kan je terugvallen op de boekhoudafdeling. 

Je begeleidt de klanten bij het gebruik van de verschillende webtools en denkt inhoudelijk mee door data met hen te interpreteren. 


Wie zoeken we?

Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma en/of hebt een eerste relevante werkervaring achter de rug.

Je bent een sterke organisator en slaagt erin om verschillende taken te combineren. Je weet bij drukke momenten het hoofd koel te houden.

Je communiceert vlot en staat zowel mondeling als schriftelijk stevig in je schoenen.

Je denkt mee met de klant en bouwt graag een duurzame relatie op. Je analyseert de vragen op een diepgaande manier en geeft advies op maat, steeds vanuit een oplossingsgerichte visie. 


Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.