My Liantis

Directie & Management

Bruxelles et Brabant Flamand, 26 jan 2022

Manager Payroll Services

Om ons team in Brussel en Vlaams-Brabant te versterken, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Payroll Manager!

Je takenpakket

Als Payroll Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van een kwaliteitsvolle dienstverlening. Samen met je collega's in het regionale managementteam zorg je er ook voor dat het Liantis dienstenaanbod in jouw regio verder wordt uitgebouwd op het gebied van kwaliteit en klantgerichtheid.

De volgende taken maken deel uit van uw pakket:

 • Je werkt mee aan de ontwikkeling, uitvoering en uitbreiding van het business plan voor de payroll services in de regio Brussel en Vlaams-Brabant je stelt een strategische aanpak voor door mee de prioriteiten en de te bereiken KPI's te bepalen.
 • Je staat garant voor een hoogwaardige dienstverlening en streeft naar optimale klanttevredenheid, hiervoor durf je veranderingen door te voeren wanneer dat nodig is en neemt vernieuwende beslissingen. 
 • Je zorgt voor business development in uw regio in samenwerking met het sales team, je legt en onderhoudt contacten met key accounts, volgt vragen en opmerkingen op om de acquisitie van nieuwe partnerships te ondersteunen.
 • Je analyseert de bestaande interne werkprocessen en bent verantwoordelijk voor de opvolging en monitoring van procesoptimalisaties hiervoor werk je nauw samen met de "proces- en kwaliteitsmanager".
 • Je bent binnen de afdeling Payroll Services in Brussel en Vlaams-Brabant verantwoordelijk voor 4 kantoren (Leuven, Tienen, Halle en Brussel), waarbij elk kantoor wordt aangestuurd door een vestigingsmanager, zelf neem je de volledige verantwoordelijkheid voor het kantoor in Brussel. 
 • Je inspireert, coacht en tilt uw medewerkers naar een hoger niveau. Je denkt in termen van geïntegreerde oplossingen die verder gaan dan de mogelijkheden van uw afdeling; u bouwt bruggen tussen de verschillende afdelingen en motiveert uw medewerkers om op deze manier te denken.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de regiomanager voor Brussel en Vlaams-Brabant en werkt ook intensief en collegiaal samen met uw collega's in de verschillende diensten en agentschappen. 

Wie zoeken we?

 • Je beschikt over meerdere jaren relevante beroepservaring die nauw verband houdt met Liantis en de wereld van de HR-diensten (bv. sociaal secretariaat, banksector, interimsector, interne HR-afdeling, enz.) Kennis van sociale wetgeving is een pluspunt.
 • Je hebt uitgebreide operationele en leidinggevende ervaring. Strategisch denken stimuleert u; u zet graag de koers uit en houdt die vast.
 • Je bent communicatief vaardig en door je coachende stijl kun je goed omgaan met teams en collega's binnen Liantis.
 • Je bent een teamspeler en weet hoe je mensen aan jouw kant krijgt. Bovendien bent u in staat om gemakkelijk een band met anderen te creëren en te onderhouden, zodat u over een rijk intern en extern netwerk beschikt.
 • Je bent een ondernemend en flexibel persoon die zorgt voor een goede communicatie tussen verschillende afdelingen op verschillende locaties.
 • Je initieert procesoptimalisatie en verandert processen op een diplomatieke manier. Met jouw helikopterview zorg je voor voortdurende verbetering.
 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans, of vice versa. Tweetaligheid is een aanzienlijke troef.
 • Je uitvalsbasis is het kantoor in Brussel, maar je zult regelmatig op verplaatsing zijn.
 • Je kan je gemakkelijk identificeren met onze waarden en een echte ambassadeur voor Liantis worden; schouder aan schouder, hands on, oprecht en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.