My Liantis

Marketing en communicatie

Brugge of Brussel, 22 mrt 2023

Marketing business partner

Marketing business partner. Een functie met uitdaging, dé uitdaging om Liantis nog meer op de kaart te zetten. Je zoekt naar opportuniteiten en weet ons te verbazen met nieuwe inzichten. Streven naar groei. Én dat samen met 30 collega’s die mee hun schouders hieronder zetten.  Word jij onze nieuwe marketing business partner?

Je takenpakket

Wat is jouw impact als marketing business partner bij Liantis?

 • Als marketing business partner vorm jij de brug tussen marketing en business. Je bent het aanspreekpunt en medewerkers van Liantis kunnen bij jou terecht met vragen over je klantensegment. Je evalueert hun verzoek en zet indien nodig de volgende stappen. 
 • Jouw focus? Zoeken naar nieuwe business opportuniteiten binnen jouw klantensegment. Je vertaalt klantbehoeften naar een commerciële visie, stelt waardeproposities voor en werkt strategische marketingprojecten verder uit.
 • Door jou wordt de marketingstrategie eenduidig geïmplementeerd.
 • Het maken van go-to-market plannen en succesvol lanceren van nieuwe oplossingen kent geen geheimen voor je. 
 • Dankzij jouw intern netwerk verzamel je alle inzichten over jouw klantensegment, de markt, deelmarkten en relevante ecosystemen en de analyse ervan. 
 • KPI’s en resultaten proactief opvolgen is jouw ding. Verder rapporteer je deze aan de betrokken stakeholders.


Wie zoeken we?

 • Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma (bij voorkeur binnen een economische richting) en je hebt een marketing-expertise opgebouwd dankzij een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Ben je een echte bruggenbouwer? Je weet iedereen te enthousiasmeren met jouw gedrevenheid. Een empathische coach die verbinding creëert. 
 • Cijfergericht en analytisch, dat ben jij! Je staat organisatorisch sterk en weet de juiste prioriteiten te bepalen.
 • Door jouw kritische blik stel je de juiste vragen aan elke stakeholder om je zo helemaal in te leven in hun wereld. 
 • Dankzij jouw helikopterview benader je situaties op een creatieve manier, durf je vernieuwende perspectieven voor te stellen en weet jij de juiste beslissingen te maken. 
 • Je bent bereid te werken vanuit ons kantoor in Brugge of Brussel.

Word je marketing business partner? Dan word je ambassadeur van Liantis. Je herkent jezelf in onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht. En draagt ze mee uit.


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

 • Voor je comfort

Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket, dat je zelf deels samenstelt met ons flexibel verloningssysteem (extra vakantiedagen, een fietsleasing …). Naast je basisloon, krijg je ook maaltijd-, eco- en cadeaucheques. En als we de vooropgestelde doelstellingen bereiken, is ook de loonbonus een comfortabele extra. Maar de hoogste prioriteit: het welzijn van de medewerkers. Tijdens de job en erbuiten. Vandaar onze hospitalisatieverzekering en pensioenfonds. 

 • Voor je persoonlijke ontwikkeling

Mensen zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom zetten we bij Liantis sterk in op persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je de kans om je talenten te ontplooien, in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging. Met e-learnings en georganiseerde opleidingen. Resultaat? Een mooie loopbaan en voortdurende groei. 

 • Voor je werk-privébalans

Belonen is meer dan verlonen. We hechten waarde aan jouw werk-privébalans. Daarom werk je met een glijdend uurrooster van 38 uur per week. Telewerken? Tijdens je startersopleiding nog niet, maar daarna: zeker en vast. Ook mooi meegenomen: je krijgt 32 vakantiedagen bij een voltijdse tewerkstelling. Om je vlot te kunnen verplaatsen doorheen het land voorzien we een bedrijfswagen met tankkaart.