My Liantis

Gezondheid, Preventie & Welzijn

Roeselare, 31 aug 2021

Preventieadviseur niveau 2

Wil je bedrijven bijstaan in hun preventiebeleid?

Je takenpakket

Als preventieadviseur niveau 2 maak je samen met adviseurs uit verschillende disciplines (arbeidsgeneeskunde, veiligheid, arbeidshygiëne, ergonomie en psychosociale aspecten) deel uit van een regionaal team. 

Jouw functie bestaat uit volgende aspecten:

  • Je voert eerstelijns bedrijfsbezoeken uit bij onze kmo-klanten. Hierbij doe je vaststellingen i.v.m. machines, mobiele arbeidsmiddelen, arbeidsplaatsen, EHBO, sociale voorzieningen … 
  • Je brengt risico’s op de werkvloer in kaart en stelt preventieve maatregelen voor. Je licht nieuwe wetgeving toe en bespreekt de lijst van risicoposten. Je doet ook analyse van arbeidsongevallen.
  • Je staat in voor een flexibele en doelgerichte adviesverlening aan ondernemingen en hun werknemers binnen jouw regio.

Wie zoeken we?

  • Je beschikt over een diploma preventieadviseur niveau 2 of bent bereid dit op korte termijn te behalen.
  • Je kan terugvallen op ervaring in  één of meerdere van volgende sectoren: bouw, hout, metaal of mechanica.
  • Je bent klantgericht en hebt goede relationele vaardigheden 
  • Je bent hands-on, pragmatisch en hebt affiniteit met techniek.
  • Rijbewijs B

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de salesbonus en de loonbonus zijn een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Ten slotte vormt een bedrijfswagen met tankkaart onderdeel van je pakket.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster. Ook tele- en thuiswerk behoren tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.