My Liantis

Recht & Juridische dienstverlening

Brugge, 10 mrt 2023

Projectcoördinator Kenniscentrum

Het kenniscentrum van Liantis. Een rijke bron aan informatie over de verschillende domeinen van Liantis heen.  Uitdagende en voortdurend veranderde materie op basis van wetgeving ter beschikking stellen aan onze diensten. Met slechts één doel: de juiste informatie bezorgen aan onze medewerkers en klanten. Dé sleutel tot het succes van een correcte dienstverlening. Als strateeg krijg jij de sleutel in handen om het kenniscentrum verder op de kaart te zetten. Nieuwe mogelijkheden af te toetsen. Partnerships op te bouwen. Blijf niet voor de deur staan en kom binnen als onze nieuwe projectcoördinator bij het kenniscentrum!

Je takenpakket

 • Als projectcoördinator detecteer je de noden binnen het kenniscentrum. Jij bepaalt mee welke projecten ter harte genomen worden om zo een oplossing te vinden voor de strategische doelstellingen. Uitdagingen rond interne efficiëntie, productontwikkeling en het future proof maken van onze dienstverlening zijn maar enkele voorbeelden.
 • Je houdt rekening met de vooropgestelde tijd, budget, scope en kwaliteit. Je stuurt bij waar nodig,  volgt kwaliteitsvereisten op en maakt de uiteindelijke beslissing.
 • Je werkt je grondig in in het thema van het project. Verder ben je ook continu op de hoogte van relevante ontwikkelingen en recente tendensen in het eigen vakgebied en lees je in functie van deze nieuwe evoluties en trends (interne) nieuwsbrieven, e.a.
 • Schouder aan schouder. Zo stuur jij jouw team aan en bouw je zowel intern als extern een uitgebreid netwerk op. Zo zal je veel contact hebben met o.a. marketing, opleidingscoördinatoren en het management van het kenniscentrum.


Wie zoeken we?

 • Je hebt 2-5 jaar ervaring in projectmanagement.
 • Je bent een echte bruggenbouwer. Je weet iedereen te enthousiasmeren met jouw gedrevenheid. 
 • Je staat organisatorisch sterk en weet de juiste prioriteiten te bepalen.
 • Dankzij jouw helikopterview benader je situaties op een creatieve manier, durf je vernieuwende perspectieven voor te stellen en weet jij de juiste beslissingen te maken.
 • Je bent voldoende kritisch en stelt de juiste vragen aan elke stakeholder om je zo helemaal in te leven in hun wereld. 
 • Je bent tweetalig (NL - FR) en verplaatst je graag naar ons regionaal kantorennetwerk.

Word je projectcoördinator? Dan word je ambassadeur van Liantis. Je herkent jezelf in onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht. En draagt ze mee uit.


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Waarom je bij Liantis wilt werken? We zetten het op een rijtje. 

 • Voor je comfort

Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket, dat je zelf deels samenstelt met ons flexibel verloningssysteem (extra vakantiedagen, een fietsleasing …). Naast je basisloon, krijg je ook maaltijd-, eco- en cadeaucheques. En als we de vooropgestelde doelstellingen bereiken, is ook 

de loonbonus een comfortabele extra. Maar de hoogste prioriteit: het welzijn van de medewerkers. Tijdens de job en erbuiten. Vandaar onze hospitalisatieverzekering en pensioenfonds. 

 • Voor je persoonlijke ontwikkeling

Mensen zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom zetten we bij Liantis sterk in op persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je de kans om je talenten te ontplooien, in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging. Met e-learnings en georganiseerde opleidingen. Resultaat? Een mooie loopbaan en voortdurende groei. 

 • Voor je werk-privébalans

Belonen is meer dan verlonen. We hechten waarde aan jouw werk-privébalans. Daarom werk je met een glijdend uurrooster van 38 uur per week. Telewerken? Tijdens je startersopleiding nog niet, maar daarna: zeker en vast. Ook mooi meegenomen: je krijgt 32 vakantiedagen bij een voltijdse tewerkstelling.