My Liantis

Directie & Management

Brugge, 16 feb 2023

Senior Manager Zelfstandig Ondernemen

Ben jij een pragmatische en faciliterende leider, die onze serviceline Zelfstandig Ondernemen naar een hoger niveau wil tillen? Ter versterking van onze IMPROVE afdeling binnen Zelfstandig Ondernemen zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste 

Je takenpakket

Als  Senior Manager Zelfstandig Ondernemen ben je verantwoordelijk voor de uitwerking en de implementatie van een kwaliteitsvolle Service Line.

Volgende taken behoren tot jouw pakket: 

Je werkt strategisch mee aan het opstellen, implementeren en uitbouwen van een beleidsplan voor de service line Zelfstandig Ondernemen (ondernemingsloket, sociaal verzekeringsfonds, risk solutions). Je stelt een plan van aanpak voor, bepaalt de te volgen strategie en de te behalen KPI's, en zorgt voor een goede opvolging. 

Je waarborgt een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Je implementeert change waar nodig, en durft beslissingen nemen. Je bewaart hierbij steeds een helikopterview.

Je analyseert bestaande interne werkprocessen en staat in voor de realisatie en opvolging en de bewaking van procesoptimalisaties en procesvereenvoudigingen. Je stuurt hierbij ook een team van een twee-tal business proces analisten aan.

Je zorgt dat de verschillende divisies operationeel goed draaien. Je inspireert, coacht en tilt alle medewerkers binnen je service line naar een hoger niveau. Je zorgt voor een efficiënte wisselwerking tussen de diverse teams. 

Je onderhoudt een goed contact met diverse stakeholders, relevante partners en overheidsdiensten. Je bouwt een stevig netwerk op en zorgt voor een vlotte communicatie

Je rapporteert aan de Directeur Zelfstandig Ondernemen. Je werkt intensief en collegiaal samen met collega's over de verschillende departementen heen. 

Wie zoeken we?

Je hebt een masterdiploma en hebt een mooie werkervaring opgebouwd die nauw aansluit bij Liantis en de wereld van de zelfstandigen (vb sociaal verzekeringsfonds, sociaal secretariaat, bancaire sector, etc).

Je hebt een brede operationele en leidinggevende bagage en je houdt ervan om strategisch mee na te denken en de koers te bepalen. Bij voorkeur heb je reeds 5 à 10 jaar ervaring in proces- en projectmanagement.

Je bent communicatief en dankzij je coachende stijl bouw je een goede relatie op met de teams en de collega’s bij Liantis. Je bent een teamplayer die mensen weet mee te krijgen.

Op een diplomatische manier initieer je procesoptimalisatie en veranderingsprocessen. Dankzij je helikopterzicht breng je continue verbetering en stuur je de processen goed aan. 

Je bent een ondernemend en flexibel persoon die zorgt voor een goede communicatie tussen de verschillende diensten (matrixstructuur) op verschillende locaties. Verder ben je een vlotte netwerker die een goed contact onderhoudt met de verschillende stakeholders.

Je voelt je thuis in een mensgerichte organisatie waar open, eerlijk en transparant wordt gecommuniceerd en waar respect voor klant en medewerker centraal staat. 

Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen. Op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Extralegale voordelen: maaltijdcheques €8/dag, ecocheques, netto onkostenvergoeding, jaarlijkse loonbonus.

Jouw persoonlijke bescherming staat centraal daarom voorziet Liantis een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en verzekering gewaarborgd inkomen.

Je stelt zelf jouw loonpakket samen op basis van je behoeften via ons uitgebreid cafetariaplan. Meer waar voor je geld.

Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.

Om jou te laten groeien en extra kennis te vergaren stellen we tal van e-learnings en georganiseerde opleidingen ter beschikking.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week.

Jouw uitvalsbasis is een kantoor naar keuze, maar je bent bereid je te verplaatsen naar ons volledige kantorennetwerk. De nadruk ligt hierbij op Brugge, Gent en Brussel. Voor je verplaatsingen voorzien wij een bedrijfswagen met tankkaart.

Je mag gebruik maken van onze “home-office” policy, wij voorzien voldoende middelen om efficiënt te kunnen werken.