My Liantis

Andere functies

Brugge, 21 jan 2022

Teamcoördinator business support team

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) teamcoördinator business support.

Je takenpakket

 • Als meewerkende teamcoördinator zorg je ervoor dat je je eigen expertise tot een maximum ontwikkelt om de taken waarvoor je verantwoordelijk bent binnen het team te voltooien. Daarnaast stuur je een team van 3 medewerkers aan. 
 • Je ondersteunt samen met je team zowel inhoudelijk als administratief de core business van Talent Services waarbij materie zoals outplacement, assessments en coachings je interesseren. Intern factureren en publiceren op jobboards zijn taken die eveneens tot je takenpakket behoren.
 • Je zorgt voor een goede organisatie van je team en staat samen met hen garant voor een klantgerichte, correcte en efficiënte dienstverlening. 
 • Je staat in voor de correcte werking van de processen binnen jouw team en hebt steeds oog voor het optimaliseren van deze processen. 
 • Je coacht en stuurt medewerkers in functie van het behalen van doelstellingen. Je motiveert hen zodat de competenties en kennis van alle teamleden optimaal benut en ontwikkeld wordt. 
 • Je rapporteert aan de service line manager hr services. 


Wie zoeken we?

 • Je bent een ambassadeur van de Liantis-waarden en staat achter de globale strategie van Liantis waarbij de klant centraal staat. 
 • Je blinkt uit in het coachen en motiveren van medewerkers. 
 • Je communiceert open en transparant. 
 • Je bent planmatig, administratief en communicatief sterk.
 • Je beschikt over een goede kennis van de interne processen of bent bereid je hierin in te werken. 
 • Je beschikt over de nodige wendbaarheid en flexibiliteit om je vlot aan te passen aan een snel veranderende omgeving in een klantgerichte cultuur. 
 • Je hebt een gedreven persoonlijkheid die streeft naar maximale medewerkers- en klantentevredenheid. 
 • Je beschikt bij voorkeur over een bachelor diploma en een eerste werkervaring. 
 • Kennis Frans is een pluspunt. 

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging. 

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.  

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.