My Liantis

Human resources & Payroll

Aalst, 23 nov 2022

Teamcoördinator payroll services

Als teamcoördinator bij Liantis verbind je kantoormanager en klantenadviseurs met elkaar. Coach je jouw team met een strakke planning en logische taakverdeling. Met als doel: continuïteit en klantentevredenheid. En payroll is jouw gebied. Jij bent een expert in loonbeheer en sociale wetgeving, voor klanten en collega's. Bij jou kunnen ze terecht. Dus, klaar om te scoren met je team? 

Je takenpakket

“Wat een goede teamcoördinator uitstraalt? Dat je er altijd bij terechtkan”, vertelt Heidi, teamcoördinator bij Liantis. Wat dat concreet inhoudt?  

 • Jij bent de broodnodige tussenschakel. Met je ene schouder naast de kantoormanager, en de andere langs je team van minstens zes klantenadviseurs. Altijd binnen jouw expertiseveld, tussen de loonberekeningen en sociale wetgeving
 • Hoe je de manager bijstaat? Met het praktische, zoals nieuw kantoormateriaal bestellen. Maar vooral: met commerciële acties. Zo stimuleer je klanten om te digitaliseren. De flow: de manager brieft jou, en jij toetst met het team af. Wat vinden zij ervan? Hebben ze zelf ideeën? 
 • Met je team verzeker je continuïteit, voor een vlotte service. Interne afwezigheden? Verlofaanvragen? De planning is ernaar, maar door jou zitten er altijd voldoende adviseurs klaar. Is het nodig, dan spring je zelf bij. 
 • Als de klant tevreden is, jij ook. De sleutel hier? Klantenbezoeken, het hele jaar door. Op vraag, maar ook enkele spontane. Hoe dan ook, je bent er om te luisteren en hun noden in te lossen. Waar kan Liantis helpen?  

Goed om weten: op je eerste werkdag heten we je warm welkom en ga je aan de slag met start@payroll. Ons opleidingstraject waarin we je drie maanden begeleiden. Zo sta je meteen sterk in je schoenen, klaar om te groeien tot teamcoördinator payroll services.   

Wie zoeken we?

 • Je hebt liefst een bachelor- of masterdiploma op zak. Al een eerste relevante werkervaring achter de rug? Bonuspunten. Maar het allerbelangrijkst voor ons: je goesting om ervoor te gaan. 
 • “Alles goed? Kan ik iets voor je doen? Wat kan beter?” Je wacht niet tot de klant of je team naar jou komt, jij benadert eerst. Want je gaat proactief in gesprek met hen.  
 • Coachen is meer dan sturen voor jou. Met je bescheiden commerciële uitstraling deel je ook wat je kan en weet. En je stimuleert die houding ook bij de rest. Zodat kennis en tips onderling worden doorgegeven. Alleen daardoor al groeit je team. 
 • De planning is af, en de taken zijn verdeeld. Zonder ieders hand vast te houden, weet elke klantenadviseur wat te doen, en wanneer. Daar zorgt je overzichtelijk werk voor. Waar ook de manager baat bij heeft. 
 • Je doet het samen. De kantoormanager, de klantenadviseurs en jij. Doet de manager een voorstel, dan geef je het aan je team door. En omgekeerd. Of ligt er een dilemma op de loer? Dan hak je de knoop door met je team. Zo gaat het vooruit.  

Word je teamcoördinator payroll services? Dan word je ambassadeur van Liantis. Je herkent jezelf in onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht. En draagt ze mee uit.

Over ons

Liantis is een compagnon de route, voor mensen die ondernemen en anderen tewerkstellen. We staan naast de zijde van de klant, bij elke stap van het ondernemerstraject: van de start als zelfstandige tot aan het pensioen. Van de aanwerving van het eerste personeelslid tot de uitbouw van je hr- en welzijnsbeleid. Hoe we begeleiden? Met een geïntegreerde aanpak, digitaal en vanuit zestig verschillende locaties in België. Zodat ondernemers zich met een gerust hart kunnen focussen op hun business, terwijl Liantis hun mensenzaken op zich neemt.  

Meer informatie over wie we zijn? Bezoek liantis.be

Wat wij je te bieden hebben

Waarom je bij Liantis wilt werken? We zetten het op een rijtje. 

 • Voor je comfort;

Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket, dat je zelf deels samenstelt met ons flexibel verloningssysteem (extra vakantiedagen, een fietsleasing …). Naast je basisloon, krijg je ook maaltijd-, eco- en cadeaucheques. En als we de vooropgestelde doelstellingen bereiken, is ook de loonbonus een comfortabele extra. Maar de hoogste prioriteit: het welzijn van de medewerkers. Tijdens de job en erbuiten. Vandaar onze hospitalisatieverzekering en pensioenfonds. 

 • Voor je persoonlijke ontwikkeling;

Mensen zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom zetten we bij Liantis sterk in op persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je de kans om je talenten te ontplooien, in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging. Met e-learnings en georganiseerde opleidingen. Resultaat? Een mooie loopbaan en voortdurende groei. 

 • Voor je werk-privébalans.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten waarde aan jouw werk-privébalans. Daarom werk je met een glijdend uurrooster van 38 uur per week. Telewerken? Tijdens je startersopleiding nog niet, maar daarna: zeker en vast. Ook mooi meegenomen: je krijgt 32 vakantiedagen bij een voltijdse tewerkstelling.