My Liantis

Human resources & Payroll

Aalst, 21 jun 2022

Teamcoördinator payroll services

Ben je een geboren leider en op zoek naar een job met veel klantencontact? Stel je vandaag nog kandidaat!

Je takenpakket

Dagelijks staat het sociaal secretariaat werkgevers bij in hun loonverwerking en personeelsadministratie. Als teamcoördinator – payroll services neem je heel wat verantwoordelijkheden op:

  • Je stuurt een 7tal payroll consultants aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service.  
  • Je staat klanten graag te woord en neemt aantal klantenbezoeken voor jouw rekening.
  • Je specialiseert je in één domein van payroll en sociale wetgeving en wordt het eerste aanspreekpunt voor kantoren uit de regio. 
  • Ter ondersteuning van de kantoormanager help je bij centraal aangestuurde commerciële acties, alsook de praktische organisatie van het kantoor. 

Vanaf de eerste werkdag kan je rekenen op de juiste begeleiding om te groeien in je leidinggevende functie. Ons opleidingsprogramma maakt je vertrouwt met de werking van het sociaal secretariaat en leert je de nodige kennis en tools. Zo word je stapsgewijs een krak in je vak. 


Wie zoeken we?

  • Je ben in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in sociaal werk, human resource management, personeel- en organisatiemanagement ... Een eerste ervaring binnen een sociaal secretariaat of op een personeelsdienst is een pluspunt. 
  • Je beschikt over leidinggevend potentieel, neemt graag het voortouw en bent de trekker in een team.
  • Je bent proactief naar klanten en neemt regelmatig op eigen initiatief contact op.
  • Plannen, organiseren en coördineren zijn je op het lijf geschreven. 
  • Je gaat doeltreffend en oplossingsgericht tewerk. 


Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. 

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.