My Liantis

Human resources & Payroll

Limburg/Antwerpen, 20 sep 2021

Teamleader - hr services

Ben jij een charismatische of bruggenbouwende leidinggevende en heb je een passie voor assessments en talentscreening? Stel je dan snel kandidaat voor deze boeiende functie!

Je takenpakket

Hr services is gespecialiseerd in het meten, oriënteren en ontwikkelen van talenten voor een breed aantal sectoren, zowel intern voor Liantis als voor externe klanten. Het afnemen van competentietesten, assessments en developmentcenters alsook het begeleiden van coachingstrajecten (outplacement en loopbaanbegeleiding) behoren tot de dienstverlening. Als teamleader – hr services ben je verantwoordelijk voor:

 • Je staat in voor het coachen, motiveren en ontwikkelen van een team van vier hr consultants. Je faciliteert de werking binnen het team en stimuleert kennisdeling en -overdracht.
 • Je werkt operationeel mee in het team. Je voert assessment- en development centers uit, voor Liantis en voor externe klanten. Je schrijft adviesrapporten en geeft concrete feedback aan kandidaat en klant.
 • Je beheert en coördineert de verschillende diensten van hr services binnen de regio Limburg. Je vertaalt nationale en regionale doelstellingen naar concrete objectieven voor jouw team.
 • Je stelt budgetten op, monitort KPI’s en stuurt bij waar nodig.
 • Je werkt ter plaatse bij de klant verschillende soft hr opdrachten uit. Gaande van coaching trajecten, opmaken van functiebeschrijvingen, brengen van algemene structuur,.. Je kan hiervoor op correct wijze communiceren en met een bedrijf mee denken om de lijnen uit te zetten.
 • Je bent het aanspreekpunt voor partnerorganisaties en onderhandelt met hen over nieuwe opportuniteiten en/of voorwaarden. Het uitschrijven van tenders en/of grotere projecten schrikt je niet af
 • Je bent een echte bruggenbouwer die niet terugdeinst om een stevig netwerk binnen de regio uit te bouwen. Je treedt op als rasechte ambassadeur van Liantis en hebt een luisterend oor voor elke ondernemer.
 • Je krijgt energie van het geven van presentaties, live sessies of workshops over allerlei topics zoals bevlogenheid, talent management, rekrutering en selectietips,…
 • Je denkt mee na op strategisch niveau over een efficiëntere dienstverlening

Wie zoeken we?

 • Je beschikt over een master bedrijfspsychologie / een andere master met optie HRM, of bent gelijkwaardig door eerdere ervaring.
 • Je kan terugblikken op minimaal een eerste ervaring binnen de wereld van hr advies, selectie, screenings, assessments of coaching trajecten.
 • Analyse en probleemdefiniëring zijn jouw sterke punten. Je communiceert vlot op alle niveaus en hebt geen schrik om voor een groep te spreken.
 • Problemen bestaan niet, je denkt na over operationele, praktische oplossingen.
 • Je hebt reeds een eerste leidinggevende ervaring achter de rug. Je neemt graag het voortouw en bent de trekker in een team.
 • Je bent proactief en commercieel ingesteld. Je ziet het continu verbeteren van onze dienstverlening en klantenrelaties als één van je belangrijkste streefdoelen.
 • Je werkt hoofdzakelijk in de regio Limburg en Antwerpen.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Ten slotte vormt een bedrijfswagen met tankkaart onderdeel van je pakket.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Ook tele- en thuiswerk behoren tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.