My Liantis

Gezondheid, Preventie & Welzijn

Puurs, 10 jan 2022

Teamleader Preventie

Ben je echte mens mens? Staat preventie voor centraal in het dagdagelijkse leven? Dan is dit jouw volgende stap!

Je takenpakket

 • Je staat in voor de klantgerichte aansturing van het multidisciplinair team van preventieadviseurs risicobeheersing in jouw regio. Om dit op een goede manier neer te zetten, werk je nauw samen met Liantis collega’s in de regio en in de serviceline.
 • Je ben op de hoogte van de evoluties op de markt en kent de noden van de klanten binnen jouw regio. Je detecteert opportuniteiten en onderneemt proactief actie om de klant optimaal te ondersteunen.
 • Je zorgt voor een goede organisatie van je team en samen met je team sta je garant voor een klantgerichte, correcte en efficiënte dienstverlening.
 • Je coacht medewerkers op klantgerichtheid en waakt erover dat ze ook op hun expertise gecoacht worden door de hiervoor best geplaatste persoon.
 • Je vertaalt de KPI’s naar jouw team en coacht en stuurt medewerkers in functie van het behalen van deze doelstellingen.
 • Je motiveert medewerkers zodat competenties en kennis van alle teamleden optimaal benut en ontwikkeld wordt.
 • Je overlegt regelmatig met je teamleden individueel en in groep. • Als meewerkend teamleader zorg je ervoor dat je je eigen expertise verder ontwikkelt om de taken waarvoor jij verantwoordelijk bent binnen het team te blijven voltooien.
 • Je rapporteert aan het regionaal management en de directeur risicobeheersing.

Wie zoeken we?

 • Je bent een ambassadeur van de Liantiswaarden en een believer van de globale strategie van Liantis waar de klant centraal staat.
 • Je beschikt over een attest als Preventieadviseur niveau 1 of bent dit reeds aan het behalen.
 • Je blinkt uit in het coachen en motiveren van medewerkers.
 • Je beschikt over de nodige wendbaarheid en flexibiliteit om je vlot aan te passen aan een snel veranderende omgeving in een klantgerichte cultuur.
 • Je hebt een gedreven persoonlijkheid die streeft naar maximale medewerkers- en klantentevredenheid.
 • Je communiceert open en transparant met je collega’s.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou een bedrijfswagen met tankkaart, onkostenvergoeding,  maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een groeps- en hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. 

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.