My Liantis

Liantis ondernemingsloket

Liantis ondernemingsloket is het grootste erkende ondernemingsloket van België. Dag in dag uit helpen wij ondernemers met advies en ondersteuning bij alle administratieve formaliteiten die komen kijken bij de opstart van een zaak.  

ondernemings lokket

Wat kan Liantis ondernemingsloket voor jou doen?

Een eigen zaak starten brengt heel wat administratieve rompslomp met zich mee. Liantis ondernemingsloket helpt je deze papierberg te overwinnen en gezwind aan jouw ondernemersverhaal te beginnen. 

Liantis ondernemingsloket regelt je inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO). We controleren of alle toegangsvoorwaarden tot de zelfstandige activiteit zijn vervuld. Dat gaat van basiskennis bedrijfsbeheer tot beroepsbekwaamheid, vergunningen en andere noodzakelijke diploma's. We brengen je aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds in orde en zorgen voor je btw-nummer

Advies op maat

Wie aan een avontuur als ondernemer begint, staat voor heel wat belangrijke keuzes en uitdagingen. De ervaren klantenadviseurs van Liantis ondernemingsloket helpen je het bos door de bomen te zien.  

We nemen de tijd om te luisteren naar jouw idee en bekijken samen met jou hoe je dat idee in een succesvolle zaak kan omzetten. We scheppen duidelijkheid in het kluwen dat de wetgeving soms kan zijn en geven je concrete antwoorden waar je echt iets aan hebt. 

Liantis ondernemingsloket in cijfers

  • 1 op 5
    In België deden het voorbije jaar 1 op 5 starters een beroep op Liantis ondernemingsloket om hun opstart te regelen
  • 2003
    Al meer dan 15 jaar ondersteunt Liantis ondernemingsloket startende ondernemers bij hun eerste stappen
  • 45.000
    Jaarlijks behandelen onze klantenadviseurs bij het ondernemingsloket zo’n 45.000 klantendossiers

Overtuigd? Sluit je nu aan via het online ondernemingsloket!

Sluit je aan