My Liantis

Liantis staat je bij als het even moeilijk gaat

Het leven van een werkgever zit vol ups en downs. Het ene moment zie je jouw onderneming groeien, het volgende manoeuvreer je je door woelige wateren. Op zulke momenten heb je nood aan to the point advies en begeleiding, afgestemd op jouw specifieke vragen.

Onderneming in moelijkheden

Gratis advies en begeleiding

Als klant van Liantis kan je terecht bij je klantenadviseur voor een gratis adviesgesprek. Aan de hand van een stappenplan gaan we na wat de mogelijke verbeterpunten zijn voor jouw organisatie. Samen bekijken we hoe jij je personeelsbeleid op korte termijn kan optimaliseren om kosten te besparen.

Vraag hier jouw adviesgesprek aan. Je kan uiteraard ook rechtstreeks contact opnemen met je klantenadviseur.

Juridisch consult

Blijkt uit het adviesgesprek dat jouw bedrijf nood heeft aan een ingrijpende actie, zoals bijvoorbeeld een (collectief) ontslag? Hou dan zeker in het achterhoofd dat het gaat om complexe en gevoelige materie waarbij je de ondersteuning van een juridisch expert wellicht kan gebruiken.

Zit jouw onderneming in moeilijkheden of is de dreiging groot? Bespreek jouw opties dan met een juridisch expert. Hij of zij zal uitzoeken welke mogelijkheden je hebt en wat de beste stappen voor jou en je bedrijf zijn. Hij of zij bezorgt jou een uitgebreid overzicht van de te volgen procedure en geeft jou de nodige handvaten om zelf aan de slag te gaan. Nadien ontvang je een adviesrapport, zodat je alle info ook steeds bij de hand hebt.

Vraag hier meer info over een juridisch consult aan.