My Liantis

Personeelsbeleid 21 november 2019

Liantis valt in de prijzen met digitale innovatie

Deze week mocht Liantis twee mooie awards in de wacht slepen. Zo kaapten we de hoofdprijs weg bij de Xylos Inspire Awards met ons project ‘One Network’ en kregen we een award van Forum for the Future voor ons digitaal platform My Liantis.

Digitale vernieuwingen

Het bedrijf Xylos dat ICT-oplossingen levert, reikt elk jaar de Inspire Awards uit voor technologische transformatieprojecten. Dit jaar gaat de Ultimate Workplace Award naar Liantis voor ons project One Network.

Zo installeerden we overal nieuwe wifi, nieuwe lokale netwerken én een nieuw langeafstandsnetwerk (WAN) voor de 60 kantoren in ons land. Met deze digitale vernieuwingen wil Liantis haar medewerkers nog meer handvaten geven om klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Als dienstengroep zetten we sterk in op persoonlijk contact én investeren we ook in digitale ondersteuning. De verdere digitalisering van onze dienstengroep is een zeer belangrijk element in onze Liantis-strategie. Dat we daar tot tweemaal toe voor in de bloemetjes gezet worden, doet ons zeer veel plezier.

Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder Liantis

My Liantis in de bloemetjes

Jaarlijks beloont het Forum for the Future het product of de dienst die het beste antwoord biedt aan de noden van de cijferberoepen. Ons klantenportaal My Liantis kreeg er op 20 november de ‘Fit for the Future’-award voor HR solutions & services.

My Liantis biedt dan ook een enorme meerwaarde voor ondernemers. Zaakvoerder, hr-medewerker, preventieadviseur, accountant of belastingadviseur: op My Liantis vinden ze een digitale werkomgeving op maat, die met hen meegroeit.

Dankzij onze digitale oplossingen willen we het onze klant makkelijker maken. Dat doen we enerzijds door onze medewerkers de handvaten te geven om efficiënt de klant te ondersteunen. Anderzijds streven we ernaar om onze online toepassingen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder Liantis