My Liantis

Personeelsbeleid 24 januari 2019

Bijblijfsessie: interregionale mobiliteit en stress en burn-out

Op 26 maart organiseert Liantis in samenwerking met VDAB een nieuwe bijblijfsessie. Tijdens deze sessie staan VDAB- en Liantis-experten stil bij twee brandend actuele topics: interregionale mobiliteit en stress en risico's op burn-out. 

Waarom deze opleiding?

Arbeidsmarktkrapte: het is niet alleen een woord waarmee je in één klap elk scrabble-spelletje naar je hand zet, het is ook een probleem waarmee onze economie meer dan ooit af te rekenen krijgt. Veel werkgevers zoeken maar vinden niet de juiste profielen om hun vacatures in te vullen. Wie over de grenzen van de eigen regio heen kijkt, ontdekt nochtans dat er wel degelijk nog heel wat werkzoekend talent rondloopt.

En heb je jouw witte merel gevonden, dan wil je natuurlijk dat die zo lang mogelijk aan boord blijft en met jouw bedrijf meegroeit. Dat kan alleen wanneer de werkomstandigheden top zijn en je medewerker goed in zijn vel zit. Daarom loont het om in te zetten op bevlogen medewerkers.

Deze opleiding is gratis en wordt erkend door het BIBF voor een vorming van 2 uur. Gelieve na elke opleiding een vormingsattest aan te vragen.

Wat mag je verwachten van deze bijblijfsessie?

We staan uitgebreid stil bij de troeven van interregionale mobiliteit. We tonen je hoe je op zoek gaat naar geschikte kandidaten buiten Vlaanderen en hoe je meeprofiteert van een uitgebreid professioneel rekruteringsnetwerk in Brussel, Wallonië en zelfs over de landsgrenzen heen.

Hoe wapen je jezelf of je medewerkers tegen stress en burn-out? Het is wellicht een van de belangrijkste vragen die ondernemers en organisaties zich momenteel stellen. In deze infosessie ontdek je hoe je het probleem aan de bron aanpakt en inzet op meer bevlogen medewerkers.

Programma

  • 10.45 uur: Ontvangst met koffie
  • 11 uur: IRM - Interregionale mobiliteit
  • 11.30 uur: Van stress en risico's op burn-out naar bevlogenheid
  • 12.45 uur: Broodjeslunch en netwerkmoment

Praktisch

Wanneer?

26 maart 2019 - van 10.45 u. tot 13.30 u.

Waar?

Centrum Ronde van Vlaanderen
Markt 43
9700 Oudenaarde

Schrijf je nu in voor deze gratis infosessie