Bijblijfsessie: van stress en risico’s op burn-out naar bevlogenheid

Op 8 oktober organiseert Liantis in samenwerking met VDAB een nieuwe bijblijfsessie. Tijdens deze sessie staan VDAB- en Liantis-experten onder meer stil bij stress en de risico's op burn-out bij je mewerkers. 

2 minuten leestijd Opleiding en ontwikkeling 26 augustus 2019

Waarom deze opleiding?

Liantis slaat de handen in elkaar met VDAB om werkgevers een uitgebreide waaier aan infosessies aan te bieden. Zo krijgen jij en je medewerkers de kans om in een stimulerend kader kennis bij te spijkeren en ervaringen te delen met collega-professionals.

Wat mag je verwachten van deze bijblijfsessie?

Deze keer staan twee brandend actuele topics op de agenda:

  1. Eures: rekruteren zonder grenzen

    In je zoektocht naar een passend profiel voor je vacature, ligt de oplossing misschien wel over de grenzen van je eigen regio heen. Maar hoe begin je aan die zoektocht? Via EURES (European Employment Services)  kom je alvast een heel eind. Ontdek meer over deze samenwerking tussen de VDAB en collega's uit Brussel en Wallonië én met partners uit andere EU-lidstaten.

  2. Van stress en risico’s op burn-out naar bevlogenheid

    Hoe wapen ik mezelf of mijn medewerkers tegen stress en burn-out? Het is wellicht een van de belangrijkste vragen die ondernemers en organisaties zich momenteel stellen. Ontdek je hoe je het probleem aan de bron aanpakt en inzet op meer bevlogen medewerkers.

Praktisch

Locatie

Administratief Centrum De Zaat

Frans Boelplein 1

9140 Temse

Programma

  • 10.45 uur: koffie & verwelkoming
  • 11 uur: EURES (door VDAB)
  • 11.30 uur: Van stress en risico's op burn-out naar bevlogenheid (door Liantis)
  • 12.30 uur: broodjeslunch & netwerkmoment

Erkende opleiding

Deze opleiding is erkend door het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten (BIBF) in het kader van de permanente vorming. Na het volgen van de opleiding kan je bij de VDAB een vormingsattest bekomen.

Deze bijblijfsessies zijn gratis. Je hoeft je enkel in te schrijven via het online inschrijvingsformulier.

Nu inschrijven

Relevante artikels

Lees zeker ook ...