Cercle Brugge en Liantis hernieuwen partnership tot 2025

Hr-dienstengroep Liantis en Cercle Brugge hebben hun samenwerkingsovereenkomst verlengd tot en met seizoen 2024-25. Het is voor het eerst in hun 14-jarige samenwerking dat de overeenkomst meteen getekend wordt voor drie seizoenen. “De doordachte toekomstvisie van Cercle - die verder gaat dan het louter sportieve - en hun vernieuwende aanpak voor de komende seizoenen heeft ons overtuigd”, vertelt Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder van Liantis.

2 minuten leestijd Persbericht 06 juli 2022

14 jaar partnership

Hr-dienstengroep Liantis en Cercle Brugge hebben al sinds 2008 een partnership. Wie zich afvraagt waarom dat zo is, krijgt een glashelder antwoord. “Cercle Brugge en Liantis delen dezelfde no-nonsense stijl en de vaste overtuiging dat samen beter werkt dan apart. ‘Schouder aan schouder’ is in beide organisaties geen loze kreet,” vertelt Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder.

Verlenging tot 2025

Liantis – dat ondertussen 222.000 zelfstandige ondernemers en 67.500 werkgevers tot haar klanten mag rekenen – besloot om het contract met Cercle voor het eerst meteen te verlengen voor drie seizoenen. Het Liantis-logo zal dus ook de komende drie seizoenen prominent te zien zijn bovenaan de rugzijde van de nieuwe shirts.

Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder bij Liantis: “Door de verlenging van dit sponsorcontract willen we Cercle Brugge loyaal verder ondersteunen. Op het vlak van de sportieve ambities merken we de vastberaden wil om beter te doen dan de voorbije seizoenen. De sportieve en bewindsploeg gaan voor attractief én resultaatgericht voetbal, en dat kunnen we als sponsor alleen maar toejuichen. Maar de vereniging is meer dan dat. Hun maatschappelijke betrokkenheid en visie op duurzaamheid is vooruitstrevend, dus ook daar zetten we graag mee onze schouders onder. Ten slotte bekijken we ook samen hoe we de community van ondernemers in de brede Brugse regio in een aangename sportieve setting kunnen verenigen en vooral inspireren.”

Ben Lambrecht, CEO bij Cercle Brugge: “Dat ‘samen werkt’ hebben Liantis en Cercle Brugge de voorbije 14 jaar wel duidelijk gemaakt. Het maakt ons erg trots dat Liantis hun toekomst ook de komende seizoenen aan onze zijde ziet. Bedankt aan Liantis voor het gestelde vertrouwen: we kijken er alvast enorm naar uit om het partnership nog intensiever uit te bouwen. Leve Liantis, Leve Cercle!”