Infosessies: het nieuwe vennootschapsrecht in mensentaal

Het langverwachte nieuwe wetboek van vennootschappen en verenigingen staat voor de deur. Maar wat is de impact van deze hervorming van het vennootschapsrecht op jouw onderneming? In samenwerking met Liantis en de Federatie Vrije Beroepen doet UNIZO in een reeks infosessies het hele verhaal voor jou uit de doeken. Schrijf je nu in!

2 minuten leestijd Ondernemen 22 februari 2019
Actuasessie UNIZO - vennootschapsrecht

Vereenvoudiging van het vennootschapsrecht

Het nieuwe wetboek brengt enkele ingrijpende veranderingen met zich mee. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de afschaffing van het minimumkapitaal, de aanpassing van de bestuurdersaansprakelijkheid en de versterking van het financieel plan.

Info uit de eerste hand

Wat dit voor jouw onderneming met zich meebrengt, ontdek je tijdens een verhelderende infosessie van Liantis en UNIZO. Het kabinet van minister Koen Geens komt zelf de nodige toelichting geven, waarna FedNot - de federatie van de Belgische notarissen - concrete, praktische tips geeft omtrent het eventuele omzetten van jouw onderneming naar een andere rechtsvorm. Ten slotte staan de experten van Liantis stil bij de nieuwigheden op het vlak van bestuurdersaansprakelijkheid.

Waar en wanneer

De infosessies gaan telkens om 19 u. van start en worden om 20.40 u. afgesloten met een netwerkreceptie. Voor UNIZO-leden en Liantis-klanten bedraagt de prijs 20 euro, andere geïnteresseerden betalen 40 euro.

Relevante artikels

Lees zeker ook ...