My Liantis

Personeelsbeleid 28 januari 2020

Kom jij op 26 mei ook naar een interessante bijblijfsessie?

Gemotiveerd en deskundig personeel geeft je bedrijf meer slagkracht. Daarom is het belangrijk om bij te blijven met de laatste trends. Tijdens een gratis bijblijfsessie op 26 mei 2020 in Aalst - in samenwerking met VDAB - krijg je tal van handige tips om een verloningsbeleid op maat van je medewerkers aan te bieden.

Programma

  • 10.45 uur: ontvangst met koffie
  • 11.00 uur: binge-leren, leer online, onbeperkt en overal

Bereid je voor op de arbeidsmarkt van morgen en schaaf je competenties bij. Zoek in het VDAB-aanbod van meer dan 300 online opleidingen en ontdek je favorieten. Start met binge-leren!

  • 11.30 uur: verloningsbeleid op maat van je medewerkers

Heel wat werkgevers stellen zich de vraag hoe ze het best nieuwe medewerkers aantrekken én hun bestaande werknemers blijvend kunnen motiveren. Het antwoord op de vraag: een gebalanceerd verloningsbeleid met ruimte voor de werk-privébalans van je mensen. In de eerste plaats bestaan er uiteenlopende, fiscaalvriendelijke manieren om je medewerkers extra te belonen. Denk maar aan de loonbonus, de winstpremie, maaltijdcheques en het mobiliteitsbudget. Daarnaast kan je jouw medewerkers en hun gezin beschermen, onder meer via een hospitalisatieverzekering en een groepsverzekering. Ten slotte bestaan er aantrekkelijke verlofregelingen die je hen kan aanbieden. Tijdens deze infosessie gaat Liantis dieper in op de mogelijkheden van al deze systemen, de voorwaarden én de manieren waarop je dit kan invoeren in jouw onderneming.