My Liantis

Verloning personeel 22 januari 2021

Kom jij op 3 juni ook naar een interessante bijblijfsessie?

Er zijn tegenwoordig heel wat mogelijkheden om een fiets als verloning aan je werknemers aan te bieden. Tijdens een gratis online bijblijfsessie op 3 juni 2021 - in samenwerking met VDAB - krijg je een antwoord op de meest praktische vragen over de toekenning van een fiets als alternatieve verloning.

Programma:

10.00: Welkom en VDAB actua

10.15: De fiets! - Liantis

Omdat we allemaal het advies krijgen om ons woon-werkverkeer 'groener' af te leggen en we daarbij zelfs financieel voordeel doen, hebben de ondernemers de fiets, als vervoermiddel én alternatieve verloningsvorm herontdekt. Natuurlijk speelt de markt daar handig op in en zijn er tegenwoordig heel wat mogelijkheden om een fiets als verloning aan de werknemers aan te bieden.

In deze infosessie krijg je antwoord op de meest praktische vragen over de toekenning van een fiets als alternatieve verloning:

  • Is het een leasefiets of is de fiets, eigendom van de werkgever of van de werknemer? En welk verschil maakt dat uit?
  • Gaat het over een loonruil of is het een extra verloning? Verwerken we het ingeleverde loon op een bruto of een netto? En wat als de werknemer ziek wordt? Moet hij dan 'betalen' voor de fiets omdat hij er nog steeds mee kan rijden?
  • Kunnen we nog een fietsvergoeding geven? Moeten we dat nog doen als de sector dat oplegt?
  • Gelden al die voordelen ook voor een elektrische fiets? En voor een step of een segway?

11.00: Momentje voor vragen

Wil jij gratis deelnemen aan deze online bijblijfsessie?

Schrijf je in