My Liantis

Welzijn op het werk 04 februari 2020

Nieuwe website FOD Waso

De FOD Waso lanceerde onlangs haar nieuwe website. Deze oogt niet alleen moderner, ze is ook anders gestructureerd met het oog op een betere toegankelijkheid.

Website FOD Waso

De website van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg (FOD Waso) brengt heel wat informatie samen rond arbeidsreglementering, arbeidsovereenkomsten, cao’s, welzijn op het werk, sociaal overleg … Je kan er ook steeds de recentste versie van de wetgeving raadplegen.

Thematische structuur 

De inhoud van de website is grotendeels dezelfde gebleven, maar de structuur en de manier van navigeren is aangepast. Zo is alles gegroepeerd per thema en per topic. De website is op deze manier veel toegankelijker geworden voor een breed publiek.

Oude linken in bestaande documenten werken niet meer 

Een nieuwe website brengt met zich mee dat bestaande linken naar de ‘oude’ website van de FOD Waso niet meer werken. Liantis doet er alles aan om dergelijke linken zo vlug mogelijk up te daten in de eigen sitepagina’s en documentatie. Mocht je op onze website of op My Liantis toch een link tegenkomen die niet meer werkt, neem dan gerust contact met ons op.